Marko99 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc Kupujem motor od 50 ccm prvo mi je u planu bio Tomos bt 50s ali sam naleteo na jednu Hondicu. U pitanju je Honda nsr 50 iz 1989 godine, masina joj je u prilicno dobrom stanju ali ima puno da se ulaze oko elektronike ( migavci, svetla.....). Kada sam je gledao skoro svu paznju sam obratio na masinu koja je o odlicnom stanju ali me zanima dali bi za nju uopste mogao da nadjem delove i za elektroniku i za samu masinu, i koliko je uopste pametno kupiti takav motor. Njena cena je 350 evra. Evo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mžeš da voziš samo po dvorištu. Ako ti je dosadno preko zime sakupi pare pa polako, za delove ne brini sve može da se naruči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan GROBLJE.... spolja, kakva je unutra NE treba ni da vidis, ZAOBIDJI u širokom luku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetu i ja mislim da bi me ovo uvalilo samo u probleme kupicu neki skuter 2007-2009 za malo vise para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ako pali radi ide i koci,ja bih ovo kupio,doduse platio bih najvise 250e,naravno ako ima papire ovo sto je pocepano sediste i slomljeni migavci,farba izguljena i zaderana,to je sve sto mozes polako da pickas sam,kao i vecina nas koji nismo imali pare da sednemo odmah na nov motor. po meni daleko bolja solucija od bilo kog tomosa,pogotovo bt-a,sa njim ces samo uvek biti mastan i jak(mastan od odvrtanja svecica i kojekakvih drugih qraca,a jak jer ces cesce da ga guras nego da ga vozis) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pali, ide, koci i ima papire ali to sto joj je pocepano sediste i oderana farba nije jedini problem kompletna elektronika joj neradi kvacilo joj slabo hvata i nema plocice na disku a ti delovi pogotovo kvacilo su verovatno skupi (ipak je to japanac nije tomos) i verovatno tu cenu povecava cinjenica da je taj motor dosta redak i slabo ga ima u srbiji. Ja ipak necu da je kupim posto ne zelim da "bacim" 350 evra, a za te pare mogu da kupim mnogo mladji motor koji i ako nije Honda bar je potpuno ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pazi,nemam pojma ciji je motor i ne navijam da ga kupis uopste,cak sta vise neznam ni zasto sam pisao ista u ovoj temi elem,sta podrazumevas pod elektronikom,koji delovi,sta je neispravno? kako moze da koci ako nema plocice?a to za kvacilo nemam informaciju koliko kosta da se izmenja sta treba. i u pravu si,mozes kupiti dosta mladji motor za te pare,to je tek posebna prica ja sam podvukao paralelu izmedju ove honde i bt-a koji si i sam poredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi se verovatno cela elektronika mora menjati (sve zice i to) a koci zadnjom kocnicom I ja ne kazem da honda nije bolja od BT-a ali ja samo zelim da kupim potpuno ispravan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...