Jump to content

Moto Zajednica

PRODAJEM! Cuvajte se profesionalci stize Zdravko Colic:) EDIT:prve fotke sa 300D

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Drugari ako neko zeli ovaj aparat sto pravi ovako lepe fotkice on je na prodaju jer mi stize nesto drugo iz USA.

Aparat je 300D, Canon, EOS serija, svi objektivi EF i EF-s serije idu na njega , dakle svaki Canonov objektiv.

Prodajem samo telo, dakle morace da se dokupi objektiv, koji u osnovnoj vezriji, npr u Axel fotu kosta oko 80-etak eura ( EFS 18-55mm ili 50mm) i trebace vam CF kartica umesto filma naravno, koju takodje zadrzavam. Baterija i punjac takodje.

S obzirom na sve ovo samo telo cu dati za 200 eura pa vi dokupljujte sta vam je volja ali cete makar imati sve novo. To je i naj profesionalniji nacin cini mi se, a tako sam i ja kupio ovaj aparat. Covek ga je kupio otvorio i vratio u kutiju, inace vlasnik radnje jer je odabrao odmah jaci model.

Cena 200 evra.

Marko 065 55 22 505

Predaja cim mi stigne iz USA aparat za nekih 30 etak dana.

post-100-12878996666494_thumb.jpg

post-100-12878996666851_thumb.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

paaa, dobio bi to da bi sve sto zelis da promenis u performansama mogao i da ucinis izmenom objektiva, vec prema potrebi. U svakom slucaju, ulazak u DSLR svet jeste skup ali hobi je hobi, F6500 je skoro na pola puta do hobija :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja