Nucleus 101 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ovo vec izgleda mnogo zahebano! Bas lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo igre svetlosti.... Pionirski park, april 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su snimani MARATONCI,... jedna zapustena kucica na Gundulicevom Vencu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan WUSSY ;D ;D ;D Extra! PS Kosancicev Venac, vec me neko ispravio, uvek pogresim ;D Eo jedne od juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko zeli ovaj aparat sto pravi ovako lepe fotkice on je na prodaju jer mi stize nesto drugo iz USA. Aparat je 300D, Canon, EOS serija, svi objektivi EF i EF-s serije idu na njega , dakle svaki Canonov objektiv. Prodajem samo telo, dakle morace da se dokupi objektiv, koji u osnovnoj vezriji, npr u Axel fotu kosta oko 80-etak eura ( EFS 18-55mm ili 50mm) i trebace vam CF kartica umesto filma naravno, koju takodje zadrzavam. Baterija i punjac takodje. S obzirom na sve ovo samo telo cu dati za 200 eura pa vi dokupljujte sta vam je volja ali cete makar imati sve novo. To je i naj profesionalniji nacin cini mi se, a tako sam i ja kupio ovaj aparat. Covek ga je kupio otvorio i vratio u kutiju, inace vlasnik radnje jer je odabrao odmah jaci model. Cena 200 evra. Marko 065 55 22 505 Predaja cim mi stigne iz USA aparat za nekih 30 etak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Maj 4, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da li i koliko bih ja dobio kada bih zamenio moj fuji s6500 z npr. ovaj 300d (W124 merc) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, paaa, dobio bi to da bi sve sto zelis da promenis u performansama mogao i da ucinis izmenom objektiva, vec prema potrebi. U svakom slucaju, ulazak u DSLR svet jeste skup ali hobi je hobi, F6500 je skoro na pola puta do hobija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...