Smajser 18 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo evo ga, mamicu mu j...... !!!!!!! Celo leto ga trazim! Taj mi je uleteo u kacigu , izujedao me na mrtvo i naterao me da udjem komsiji motorom u spavacu sobu! SAD JE MOJ ;D ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja sam zaista poceo da dovodim ribice kuci sa 16, 17 godina ali nazalost nisam imao kontinuitet. vec su neke druge stvari rtada bile prioritet....To su stotine crno belih fotki koje i danas imam a zbog njih su neke od tih wanabe manekenki ili drugarica postale vise od drugarica... Pripazi malo sto se dovodjenja tih 16, 17 godina devojcica tice, da ne zavrsis u cjorki. ...i ja sam tad imao 16,17 godina ;D ;D ;D Cccccc...skim se ja družim kukala mi majka.... ;D Xexexex cuti ti, da ne bik postavio onu fotku one vrh sisate plavuse sto ti je nabila 3/4 jezika u uvo ;D Sto smo slikali znas vec gde ;D cccccc.... Neka ti kaze koji klip mi je poslao sa mora.Taj isti Peki. :D Mene je sramota da ga postavim. Klip se nekako cudno prekida(zavrsava).Kao da su ga provalili. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 31, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja sam zaista poceo da dovodim ribice kuci sa 16, 17 godina ali nazalost nisam imao kontinuitet. vec su neke druge stvari rtada bile prioritet....To su stotine crno belih fotki koje i danas imam a zbog njih su neke od tih wanabe manekenki ili drugarica postale vise od drugarica... Pripazi malo sto se dovodjenja tih 16, 17 godina devojcica tice, da ne zavrsis u cjorki. ...i ja sam tad imao 16,17 godina ;D ;D ;D Cccccc...skim se ja družim kukala mi majka.... ;D Xexexex cuti ti, da ne bik postavio onu fotku one vrh sisate plavuse sto ti je nabila 3/4 jezika u uvo ;D Sto smo slikali znas vec gde ;D cccccc.... Neka ti kaze koji klip mi je poslao sa mora.Taj isti Peki. :D Mene je sramota da ga postavim. Klip se nekako cudno prekida(zavrsava).Kao da su ga provalili. ;D Kakav klip, kakvo more...a i turkinje su makar bile punoletne... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Schmeissi mislim da u pitanju nije ni pcela ni oca nego drozofila, tj vinska musica....secam je se sa biologije, iz bliza izgleda jezivo a inace je potpuno bezopasna...... Mozda je ta tvoja imala neki specijalan razlog da pomahnita...? da joj nisi maltretirao rodjake, deccka? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E probao malo da fanujem...parujem...pinujem....sarujem... ova treca je zanimljiva jer je fokusirano na golfica,,, strucno receno tressnjevanje golfovanje pannovanjem:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Februar 1, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj golf nepropisno parkiran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su snimani MARATONCI,... jedna zapustena kucica na Gundulicevom Vencu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nemoj u gif da snimas fotke, drasticno je manji broj nijansi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nemoj u gif da snimas fotke, drasticno je manji broj nijansi OK:)) Thanx:) Pokusao sam malo da hvatam mehurice ali nema vajde bez makro objektiva ali se gospodjica pojavila i ulepsala sliku:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa macom je bas lep trenutak ako se slazes, mogla bi da ide i na naslovnu Zivotinjskog carstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ta tvoja imala neki specijalan razlog da pomahnita...? da joj nisi maltretirao rodjake, deccka? ;D ;D Da budem iskren, ubio sam joj par rodjaka 24 h pre ''napada'' Posle njene uspesne ''osvete'' izvrsio sam genocid nad celokupnim ''osinjim'' narodom na ovom delu Vracara. Cak sam pronaso i najbolju ''gasnu mesavinu'' za napad ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh jedog ljubimca u kuci, kolekcionarski primerak, Kodak, koristi 620 film, proizveden negde u periodu 30ih do 40ih 20 og veka, relativno popularan model naziva JUNIOR. Objektiv Kodak anastigmat 10.5cm i f 6.3. Nema previsoku kolekcionarsku vrednost jer ih je dosta proizvedeno ali je model svakako lep. Uz malo vestine moze se uglaviti u njega 120 film, pa ako ga nadjem mozda i probam da ga pokrenem. Evo 2 fotkice da ne smaram iz mog sveze napravljenog macro tent-a;) ;D Podeseno na manual, bez blica, sa 2 svetla, 1 direktno odozgore drugo sa strane, expozicija oko 2 sekunde na stalku sa iso 100 i blendom 5.5. treca je , uporedjenja radi, sa realnijim bojama, full auto, sa blicom, iz ruke, cini mi se 1/30 na f5,5. ocigledno je da je na trecoj blic pravilno odredio jacinu svetla i da nema blow outa, a da su prethodne dve, iako sam white balance podeio na obivno svetlo pomalo pretople, crvene i zute. Daklem fotka sa blicom supertno ocekivanju ovde daje najbolji rezultate uu smislu detalja, kontrasta i realne boje tj white balance-a..., da nije ostrih senki bilo bi perfektno.... kako spojiti kvalitet fotke sa flashom i macro tenta u smislu difuzne svetlosti...sve je iscitano, sve poznato, boje, tehnika, manual, ali praksa je praksa...da li su dva flasha i kisobrani ipak bolji od softboxa ovde...i zasto..... ufff bice ovo duga noc... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Druga je EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Druga je EXTRA! Hvala Picaso, mislim da sam delom skontao, boja unutrasnjosti kutije u kojoj slikam delimicno se reflektuje na objekat, to je upravo boja kartona. Potpuno sam na ovo zaboravio.... Zato sve fotke do sada slikane u home made macro tentu deluju kao da je WB offset. Pokusacu da je ofarbam u belo iznutr,a ili srebrno, videcu ili mozda crno ili sivo. Nemoguce da WB toliko gresi ili da ja toliko gresim.... tim pre sto pozadina jeste onakna kakva je , dakle to sam podesio (MIKKA rules) a ove tople refleksije su na metalnim delovima... uhhh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Petljam nesto sa mojim home made kisobranom i soft boxom... Sa kit objektivom mi bezi iz fokusa. 80-200 Ef vec bolje radi, smanjio sam focus na 1 tacku, ali polako idem ka manuelnom fokusiranju...videcu josh par iljada fotki pa da dam neki zakljucak. Sada bih najvise voleo da imam pro objektiv 100ku da vidim kako puca sa njim i da uporedim nijanse..... I dalje je problem malo svetlla (oko 400w , 200 +150+50) i to obicno, ne blic, tu se razumemo dakle....Nazalost slikao sam sa ISO 1600 jer imam spore objektive a model ne moz` da miruje potpuno.... ;D Custom WB prethodno podesen na belom papiru pored glave obe devojke. Ima mnogo fotki, ove su bez nekih intervencija u Foto Shopu. Danas dobijam CS3 i jos neke Kanonove programe pa cemo da pojacamo malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E Hitman ! ovaj ce da nas izbaci iz posla ! a mi mu prodajemo fore ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, ti si kralj !!! ;D ;D ;D Ale aleeeee ;D ;D ;D Jbg Mikko, kasno si počeo da se baviš slikarstvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E Hitman ! ovaj ce da nas izbaci iz posla ! a mi mu prodajemo fore ! ;D ;D ;D ...xaxaxa wussys ;D ;D ;D Imate ribe na izvoz i jos vas placaju, a ja jadan moram da ih jurim i posle da spavam da njima ;D FUJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E Hitman ! ovaj ce da nas izbaci iz posla ! a mi mu prodajemo fore ! ;D ;D ;D ...xaxaxa wussys ;D ;D ;D Imate ribe na izvoz i jos vas placaju, a ja jadan moram da ih jurim i posle da spavam da njima ;D FUJ! e, jado moja ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan he he ! de si nafatao Djoleta ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan he he ! de si nafatao Djoleta ?? Bio kod nj u studiju da vjezbam pa posle isli na picence. Copeta smo dovukli na sliu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, Maratonci su snimani na Kosancicevom vencu, ne na Gundulicevom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Matori, Maratonci su snimani na Kosancicevom vencu, ne na Gundulicevom Tacno! Uvek sam mesao Obilicev, Gundulicev i Kosancicev venac ;D Na prvom pijem kavu, na drugom mi je NS za zaposljavanje, a na 3 mi cale parkira auto. Good point. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan .....Znao sam da aparat moze i vise ;D malo sam centrirao nisanske sprave.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...