supatje 103 Napisano Avgust 2, 2013 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao, treba mi crveno dugme za skidanje kofera za Givi Maxiu 'vaku: Pukao onaj jezicak sto drzi dugme da ne ispadne kada je kofer otvoren, pa sad malo ispada Jel ima neko ideju gdeo ovo mogu da nadjem? Pitao u Trionu, ali oni kazu da taj kofer nikada nisu videli (satro mator) :S Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Avgust 2, 2013 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da nisu, Givi Maxia 1, idioti. Svaki deo moze da se poruci iz Givija ali je problem u Trionu gde nisu zainteresovani da nabavljaju zamenske delove. Ja sam pre 4 meseca porucio druge katadioptere za Maxiju E52 i vec me tri puta lazu. Zadnji put su mi rekli da je roba stigla i da je moja porudzbina negde tamo... Moj savet ti je da to narucis iz Polo Motorrada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Avgust 2, 2013 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa tacno je takvo i moje iskustvo od danas. Gledao sam na Polo Motorrad, ima deo i kosta nesto sitno, ali je postarina 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...