nemir 226 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se zabrinuo pa da proverim. Postavio sam oglas na 4 razlicita sajta, oglasio sam da prodajem svoj motor. Ali za dve nedelje kako stoji oglas NIKO me nije kontaktirao, pa cak ni da mi ponudi gradjevinski materijal u zamenu Cenu sam stavio svakako sa namerom da moze da se koriguje na dole. Ali da li je i dalje previsoka ili zaista nikog ne interesuje moja ponuda?!? Evo i oglasa http://oglasnik.bjbikers.com/ads/burgman-10/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 1, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan El si stvarno otvorio temu da nas pitas ili... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan El si stvarno otvorio temu da nas pitas ili... ?! pa da, pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem moj motor,do sada su me zvala četvorica.Dvojica su me pitala da li je 20000km puno za motor i koliko on još može da ide do generalne. Moje mišljenje je da je to najveći problem tvog oglasa tj. voli narod da na satu piše 15000km,nije važno da li je motor star 10,15 ili 30 godina,a i nema se para nažalost Srećno sa prodajom,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 1, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate, kakav ti je oglas na "polovnim automobilima", nije ni čudo što te niko nije zvao. Nema nijedne slike a nema čak ni opisa. Takvi se oglasi preskaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Није много али није ни малоЗа добру машину није много,али реално нема пара па добри мотори иду за мале паре.Твоја цена је у оквиру тог годишта од 03-05,али ја лично мислим да је то много пара. Позз и срећно са продајом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate, kakav ti je oglas na "polovnim automobilima", nije ni čudo što te niko nije zvao. Nema nijedne slike a nema čak ni opisa. Takvi se oglasi preskaču. dobro da si mi rekao, nesto se sjebalo, bile su slike, sad sam opet okacio... jbg... u pravu si, ni ja ne gledam bez slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kažem. Osveži malo oglas. Neka slika, neki opis. Koliko je kod tebe. I sl. Srećna prodaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ti oglas na povnim automobilima izgleda ali ovaj nije los... Lepo i skuter izgleda ali brate preskupo... 2003 godiste, to ti je 10 godina, moze da vredi 15 - 20 procenata novog, koji je 6.500 eura, znaci 1.300 eura naprimer, ako je bas dobar, hajde nekome ko zna motor, ako zna da si ulozio u njega, sta ja znam, dve gume, 100 eura, kajis itd 120 eura, plocice, 50 eura pa da ti da 1.500... To sto je prosle godine vredeo 2200, ne vredi ti nista, zasitilo se trziste, deset godina se uvoze skuteri, prodaju se novi... Ja sam s'proleca, kad je pocetak sezone, isao u Suboticu po jednog Beverly-ja, mogao sam uzeti tada na placu Burgman kao tvoj, 2005-to godiste, 25.000 km sa servisnom knjigom, dva kljuca i po kojom ogrebotinom, za 1.600 eura, provozao sam ga, imao je tih 25.000 km... Uporedi sa tvojim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nije puno a ni malo. Ako racunas da ces ga spustiti za koje (e) onda je to to, mada smatram da je to sto je vec neko pomenuo, plase se ljudi kilometraze, a mozda su u pitanju i godisnji odmori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je cena korektna, tj. bice kad je korigujes malo nadole . Sto se interesovanja tice, imam ja prijatelja koji prodaje motore i koji i sam kaze da ga ne zovu previse sada, mislim da npr u avgustu vlada osetno slabije interesovanje za kupovinu nego u aprilu,maju ili junu...vecina onih koji su hteli da potrose pare na motor ove godine to su vec uradili... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ti oglas na povnim automobilima izgleda ali ovaj nije los... Lepo i skuter izgleda ali brate preskupo... 2003 godiste, to ti je 10 godina, moze da vredi 15 - 20 procenata novog, koji je 6.500 eura, znaci 1.300 eura naprimer, ako je bas dobar, hajde nekome ko zna motor, ako zna da si ulozio u njega, sta ja znam, dve gume, 100 eura, kajis itd 120 eura, plocice, 50 eura pa da ti da 1.500... To sto je prosle godine vredeo 2200, ne vredi ti nista, zasitilo se trziste, deset godina se uvoze skuteri, prodaju se novi... Ja sam s'proleca, kad je pocetak sezone, isao u Suboticu po jednog Beverly-ja, mogao sam uzeti tada na placu Burgman kao tvoj, 2005-to godiste, 25.000 km sa servisnom knjigom, dva kljuca i po kojom ogrebotinom, za 1.600 eura, provozao sam ga, imao je tih 25.000 km... Uporedi sa tvojim... ovo sto si napisao je totalna glupost"15-20%"pogledaj cene burgmana po sajtovima bugi 99-2001 se krecu oko 13ooe po meni je ovo realna cena,mozda da ode malo dole, ako je motor dobar kako kazes drzi ti cenu a onaj ko zna sta trazi a ne gleda da ga samo kupi sto jeftinije ce ga platiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Krecu se ali se ne prodaju... Jedan Bugi se ovde prodavao, to godiste, oko 2000, ta cena koju si naveo, tri godine i pet strana komentara i zezanja ovde na forumu... Zivi bili pa videli... IZvini Panto sto sam povredio tvoj brend ali tako je... Ne vredi i tacka... Drugo, ja volim sitnice, satove, foto aparate itd itd i redovno nesto menjam, prodajem, kupujem... Jedan primer, prodajem fotoaparat za 280 eura, niko me ne zove dve nedelje. Skinuo bih, sto ne bih, ne zaradjujem na tome nego samo gubim ali dzabe... Postavim posle oglas za 250 eura i odem u trecu smenu, rezervise ga covek posle pola sata, u toku noci jos jednu ponudu dobijem a ujutro me saceka jos jedna i sve to samo zbog 30 eura, danas se gleda i deset... Hoces da prodas, postavi pravu cenu, hoces da se zezas, zezaj se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovako,jesi mi uvredio brend,ja sam prosle godine prodavao beverlyja 200ccm 2002god sa bocnim koferima i cenio sam ga 1850 cini mi se (sredjen do sitnica).u to vreme si za te pare mogao kupiti 250ie nekoliko godina mladjeg ali sam ga prodao za cini mi se mesec dana za 100e manje.tako da moja logika je da ce dobri komadi uvek imati cenu koju ce ljudi koji znaju sta traze platiti.ovo je moja logika... ja sad znam da ima jeftinijih,evo kod gavre ima 2005 za 1750e ali kakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Bezite od Gavre, kod njega su svi skuteri u extra fabrickom stanju... Moraju da se razradjuju... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan o tome ti i pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan eto... dobro je da sam pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije skupo vec preskupo...ja prodao yamahu fazer 1000ccm to godiste za 300e vise. Taj skuter je star vec 10 godina i mislim da je realna cena njih negde do 1200e max 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Panto sali se Gavrolini, Burgman je to, vredi on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nikad ozbiljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Avgust 1, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bezite od Gavre, kod njega su svi skuteri u extra fabrickom stanju... Moraju da se razradjuju... :) astrix1402 je kupio od tog istog Gavre AA500 2006 god. za 1.900 evropljana skuter u perfektnom stanju, plastike, fab. srafovi svaki na svom mestu, variomat, kvacilo, diskovi, plocice... gledao sam ga i zagledao ne bi li nasao nesto sto se ne uklapa i nisam nasao jednostavno AA je salon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nije skupo vec preskupo...ja prodao yamahu fazer 1000ccm to godiste za 300e vise. Taj skuter je star vec 10 godina i mislim da je realna cena njih negde do 1200e max svako ceni ono sto ima i sto je prodavao ili prodaje tako da trziste odredjuje cenu,a ti si fazera trebao ceniti vise ako si mislio da vredi vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uostalom pogledaj cene ta dva nova motora http://www.motorcyclistonline.com/2012/yamaha/fz/6_r/94746/05/ burgman http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Scooters/Products/Burgman%20400/2013/AN400A.aspx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan prvo moj fazer nije bio 600 vec 1000(razlika ogromna, drugo pokusaj da nadjes cenovnike u istoj drzavi , eto npr kod nas. Novi fazer 1000 je oko 11.000 evra a nov burgman 400 oko 7000e. 4000e evra nije malo, sto znaci ako sam ja prodao moj za 2300 ti trebas da doplatis nekom 1700e samo da ti istera to iz dvorista Odlazimo standardno daleko van teme, mislim da je uzaludno porediti motor i tvoj skuter. Ja sam cenio moj motor koliko sam mislio da je realno pa za nijansu nize jer znam da ljudi nemaju kesa, prodat je jeako brzo, prvi covek koji je dosao da ga pogleda je i kupio, mozes i ti da cenis tvoj koliko god zelis, ali ce skuter biti na oglasima naredne 3 godine, dotle ces polako spustati cenu i na kraju ces moliti nekog da ga uzme za 1200e ali tad ce biti problem sto ce ljudi bezati od njaga jer je predugo na oglasu pa samim tim sa njim nesto nije ok. Tako to ide prijatelju,Tesko da ce neko da izvadi 2000e za skuter od 400ccm star 10 godina, kad za te pare moze to godiste da kupi odlicnog sport turera, nakeda....pa moj drugar pre dva dana kupio reno lahunu to godiste za 2100e u perfektnom stanju sa full opremom. Sto se mene tice voleo bih sutra da vidim tvoj post kako si prodao motor za 2500e ali nece to tako ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...