matori61 19 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mi letujemo vec 10-ak godina u jednom kampu u Grckoj. Nalazi se na pola puta od Paralije do Leptokarije. Nalazi se na samoj plaži i poprilično je šumovit. Nama je prikolica dole i sredinom avgusta idemo dole... Cena za ovu sezonu je 13evra za celu porodicu (do 5 članova)+struja (oko 10evra za 21 dana) za prikolicu ili 11evra za šator za celu porodicu (do 5 članova). Gazda kampa ne naplaćuje po osobi i sve ostalo kao u drugim kampovima, već (što bi mi rekli "đuture"). Mislim da je za naš standard to ok cena. Postoji mogućnost uzimanja mesta na početku sezone i onda je cena 850evra za 100 dana za celu porodicu (do 5 članova). Za više informacija sam tu... http://www.camping-evridiki.com/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkos 2 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: Hyosung GV250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad idete ove godine? Zena i ja se razmisljamo na kampovanje sa cerom u periodu 10-20. avg. Imas li jos koju fotku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori61 19 Napisano Jul 31, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano April 7, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Jel potrbna rezervacija ili može ono eto mi došli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...