Jump to content

Moto Zajednica

Motociklista iz Knica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6S

Na državnom putu Vitanovac - Jasika, u Čukojevcu kod Kraljeva, u nedelju oko 18.45 časova, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio 25-godišnji vozač motocikla.

Do nezgode je došlo prilikom sudara motocikla marke „honda“, kragujevačke registracije kojim je iz pravca Vitanovca upravljao D.Č. (25) iz Knića i putničkog motornog vozila marke „reno klio“, kragujevačke registracije, kojim je iz suprotnog smera upravljao D.Đ.(43) iz Kragujevca.

Od zadobijenih povreda vozač motocikla je preminuo na licu mesta, dok su vozač „klia“ i suvozač iz Kragujevca zadobili lake telesne povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika kraljevačke saobraćajne policije.

Vest preuzeta sa Blic-a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Ja sam 15-ak minuta pre sudara bas tu prosao juce , ako je tacno ovo vreme kada se dogodio. Taj put je mnogo zajeban , uzak i mnogo nepreglednih krivina. Svaki dan je sve gore i gore.

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Malopre sam video vest na Blic-u..ne pise sta se desilo, da li je kolega u krivini presao u suprotnu traku ili je mozda bilo nedozvoljenog preticanja u krivini ili nesto slicno. U svakom slucaju neka pociva u miru. Ovakve stvari se mogu desiti bilo kome bilo kada. Pamet u glavu, pamet u zglob. Bas sam se rastuzio jer znam kako vozim van naselja svaki dan i znam koliko puta u krivini neko sece a lepo stoji puna linija. Uvek se zahvalim Bogu sto sam dosao kuci. Dugujemo to svojim zenama i majkama! (da se uvek posle voznje vratimo kuci zivi i u komadu). Bas tuzno0plac.gif

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: V-Stom 650 (C7)

Evo i slike sa mesta udesa...

Motor.jpg

Po svemu sudeci (tragovi na asfaltu) deluje mi da je kolega promasio krivinu i izleteo u kontra smer...

RIP

Saucesce porodici!

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova
  • Motocikl: K1600GT

Porodici puno snage..

Pre mesec dana na istom putu poginuo momak sa Tenerom ..

Tuga ,sta reci.

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Evo i slike sa mesta udesa...

Motor.jpg

Po svemu sudeci (tragovi na asfaltu) deluje mi da je kolega promasio krivinu i izleteo u kontra smer...

RIP

Saucesce porodici!

Prema situaciji sa fotografije krivina je veoma blaga, a po položaju i oštećenju vozila deluje da brzina kretanja motocikla nije bila velika.

Izgleda da je kolega bio žrtva "fiksacije", odnosno da je jednostavno nastavio da se kreće prema predmetu u koji je gledao (automobil). Čini mi se je neiskustvo osnovni uzrok ove tragedije.

Saučešće svima sa kojima je bio blizak.

• Podržavam 2

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Mislim da poznajem krivinu. Iza fotografa je pravac od jedno 400-500 metara gde ulični trkači voze ubrzanja. Na kraju pravca je blagi breg iza koje se kriju ove vezane krivine. Bukvalno se krivina i ne vidi dok se u nju ne ugazi. Zajebato mesto mnogo.

Moje saučešće unesrećenima.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja