boskegsxr 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dali je izvodljivo na staru hondu XL 600 koja nema alnaser ugraditi ga bez nekih ogromnih prepravki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Januar 8, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Чисто сумњам да је на неки лак начин изводљиво. Од свега тога ћеш најлакше доћи до самог анласера - http://www.xlversand.de/shop/product_info.php?info=p1128_Anlasser.html али сад преправити - тј. направити носач за исти и модификовати мењач (замајац), тешко. Лакше ћеш доћи до половног агрегата са све фабричким анласером него га сам буџити . Каже наш народ: мани се ћорава посла, већ седи на њ' и возииииииииии.... Поз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6286 Napisano Januar 8, 2008 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo jeste, ali bez ogromnih prepravki nije. Bolje kupi stitnik za cevanicu i skaci po kurbli, taj motor nije pravljen za konfor, nego za prave muskarce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas i gotove kitove za to. Ja sam imao XR 650 R. Cena kita je astromska. Odustani. Pogotovo uradi sam varijanta. Za jedan cil ti treba JAAAK analse i JAAAK akumulator i obavezno AUTOMATSKI dekompresor. Meni je samo bio problem da upali u sumi umoran, blatnjavih cizama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Januar 8, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ...kupi stitnik za cevanicu i skaci po kurbli, taj motor nije pravljen za konfor, nego za prave muskarce Eх, да, овакви коментари стварно човеку дају до знања какав је то мотор... И још једна ствар, негде сам прочитао, да су ти пређашњи модели имали велику ману - мануални декомпресор. Ако га не активираш, 'ладно ломи цеваницу :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo jeste, ali bez ogromnih prepravki nije. Bolje kupi stitnik za cevanicu i skaci po kurbli, taj motor nije pravljen za konfor, nego za prave muskarce Prava istina, i ja sam se razmishljao o prepravci ali sam shvatio da ne bih imao gde nogu da stavim pa sam lepo kupio shtitnik za cevanicu, nauchio da kurblam ko zmaj, i sad palim ko blesav i bez shtitnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ce ti alnaser ,kurbla ima svojih cari,a i kad znas da palis na kurblu nije tesko upaliti motorce,jes kad nece da pali da je malo muka ali nije to tesko ;Dnaravno jako je bitno da ti dekompresor pravilno radi i da znas da pravilno zakurblas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Tuareg 600 ima manuelni dekompresor pa je moj cale prvi put kad je probao da ga upali na kurblu iscepao patiku...zaboravio na dekompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6286 Napisano Januar 8, 2008 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina bratu se ugasio XT600 koji je imao samo kurblu u nekom jarku na +40C. Niti moze da ga izgura, niti ovaj hoce da upali, niti ima hlada u blizini. Hteo je da dobije toplotni udar. Nikad nisam cuo nekog da psuje neki motor kao on tada tu yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali je izvodljivo jeste ;D ;D ;D ;D ;D malopre pricam sa Batom (iksel), i kazem mu, ja bih da skinem anlaser i akumulator, i drugi karburator, i pola namotaja sa alternatora, i... mislim... sto vise delova, vise ce se kvari jel da? ;D a ti oces da ubudzujes jos delova ;D kad si kupovo XL Hondu, trebo si da kupis, ko Bata i ja, XL600RM, ili XL600LM, jer su one jedine imale i kurblu i anlaser! stvarno, mislim da ti je jeftinije i za lovu, i za zivce, i za vreme, da nabavis agregat od RM/LM, nego da budzis ( prepravljas polublok, deklu, pravis nosace, osovine, zupcanike, menjas struju, pa releji, pa akumulatori, pa.., -a tek cena, -A TEK CENA!!!. ali pazi!!! ne mozes samo zameniti levi polublok i levu deklu gde je nosac anlasera i prenos, i prisljamciti to na tvoj agregat, jer RM/LM agregati nisu isti sa obicnim R, a opet, nisu isti ni sa XR-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam nekad XL600R i svi su mi tad govorili da je masina ista kao u dominatora mada mislim da nije ali znam da i dominatora ima kombinovanih i na kurblu i na alanser pa pogledaj da li nesto mozes tako kombinovati, mislin sa dominatorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa opet da citiram staru poslovicu moze i prst u oko al boli ;D ;D ;D samo se ti nauci da kurblas i nastelaj dekompresor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo se ti nauci da kurblas kad smo vec kod kurblanja, ajde lepo nek napise ko zna, iz licnog iskustva, kako najbezbolnije upaliti 4T jednocilindrase vecih zapremina sa kurblom! pretpostavimo da su ventili, dekompresor, paljenje i karburacija podeseni kako valja. znaci cista fizikalija, kako namestiti klipan, gde ga namestiti, kako osetiti gde se nalazi,... po ovakvom vremenu/podlozi zakljucujem da je gurka VESELA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Januar 8, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan samo se ti nauci da kurblas kad smo vec kod kurblanja, ajde lepo nek napise ko zna, iz licnog iskustva, kako najbezbolnije upaliti 4T jednocilindrase vecih zapremina sa kurblom! pretpostavimo da su ventili, dekompresor, paljenje i karburacija podeseni kako valja. znaci cista fizikalija, kako namestiti klipan, gde ga namestiti, kako osetiti gde se nalazi,... po ovakvom vremenu/podlozi zakljucujem da je gurka VESELA ;D Ево на овом доле сајту један пример XR-a (додуше новије серије од 650 куба) и како се исти пали са све курблу. Инструкција почиње од неке 55-е секунде... Поздрав браћо, па да закурбламо што скорије једну ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo boskegsxr, prevod postupka za XL600 koji mi je poslao kolega od preko bare: povuci dekompresor i lagano po kurbli 3-4 puta BEZ gasa, pusti dekomp. i zakurblaj jos jednom dok ne osetis jak otpor, to je GMT, zatim povuci dekomp. i kurblom pomeri klip veoma malo, TEK da predje GMT, pa pusti dekomp., sada puvuci sauh i sutni je JAKO i BEZ gasa ( ovo BEZ gasa je veoma vazno), kladim se da ce da prihvati odmah, ako ne, ponovo sve iz pocetka. Ako ne prihvata, mozda si je zadavio okrecuci gas greskom, onda povuci dekomp. i kurblaj ko blesav, bez sauha, da bi iscistio i poceo opet. Ovo je za hladan motor. Za vruc, bez sauha i sa MALO gasa, i snazan sut. Lik koji ovo pise ima 60 kila i pali svoju bez problema, tako da je verovatno lako. ??? E, da, i upozorenje, ako dajes gas hladnoj masini sa sauhom, sutnuce ona tebe, i bolece. :-[ nadam se da ce pomoci, a i ja pocinjem da vezbam, olenjilo me 'magicno dugme' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ,kurblu polako gurkati do pred kraj ,tako da klip dodje u GMT stisnuti dekompresionu rucicu zakurblati do dna kurblu motor ce da upali odma, pustiti dekompresionu rucicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ,kurblu polako gurkati do pred kraj ,tako da klip dodje u GMT stisnuti dekompresionu rucicu zakurblati do dna kurblu motor ce da upali odma, pustiti dekompresionu rucicu. pa valjda prvo pusti rucicu pa zakurbla ???mislim prvo ga natera u gmt sa pretisnutom rucicom,pa je pusti pa tek onda pali,,jer sa pretisnutim dekompresorom motor nemoz da radi/ da nabije kompresiju jer pretiska izduvni ventil/ a kamoli da pali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo dao TZR-a za Keewaya, pa onda njega za MTX-a, pa onda njega za ZX-6R i das, pa onda nju za Spedfighta i dobijes doplatu i sad ovo? Ako ti u poslednjih nekoliko meseci nisi izmenjao motore onda nije niko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na ovako iscrpnim odgovorima ali ja sam vec nabavio kostobrane i krecem u vezbu, e brko ovaj ostaje na malo duze jesi video kako je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Znam brate, znam sta je to tvoje "malo duze". ;D Tako si rekao i za TZR-a i za Mtx-a i za Ninju, jedino nisi rekao za Keewaya i Speedfighta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa mislim da se neke stvari podrazumijevaju , zasto da opisujem u tancine poenta je da se on pali najbolje tako sto mu klip steras pred sam vrh GMT I ONDA KRES jesaM LI U PRAVU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan da nisi kupio motor u kragujevcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mislim da se neke stvari podrazumijevaju , zasto da opisujem u tancine poenta je da se on pali najbolje tako sto mu klip steras pred sam vrh GMT I ONDA KRES jesaM LI U PRAVU pa jesi bio donekle u pravu,,nekima koji neznaju moras opisati do detalja ;)jer ako ga bude palio sa stisnutim dekompresorom nikad ga nece upaliti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi pa vozio sam DR znam sta je dekompresor i kako se pali jeste da mi je jedno dva puta otkinuo nogu ali vredelo je,jeste iz KG,sta znas o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...