Jump to content

Moto Zajednica

Ovo verovatno niko nije video do sada...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider

wtf :staa::staa2::stabre:

kladim se da je sa kineskog motora :lol:

Nije ,aprilija je u pitanju sr50,al je vlasnik kreten...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kolko vidim, nije klip prošao kroz pločicu, već je neko vozio, potrošio ferodu, a posle kočio metalnim delom pločice dok se jadna nije tolko otanjila da se i klip pojavio . Pretpostavljam da je lik primetio da nešto nije u redu sa kočnicom tek kad je klip ispao iz cilindra pa on ostao bez kočnice ! Sad ti njemu lepo promeni komplet cilindar i disk i naplati sve što možeš više ( neki samo tako nauče školu ) .

• Hronični Motociklopata, 7355 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

a nije mu bilo sumnjivo kad je to pocelo da skripi, i da mnooogo slabije koci :staa2::lud:

kakvih sve debila ima pa to je za ne poverovat :jee:

• Vinyl rider, 824 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Maaaa daaaaaj bre, pa to su uobičajene stvari, pa stvarno, zar mislite da je to jedini slučaj. Meni lik hoće da proda Suzukija i hvali kako su kočnice u FULL-u , ja gledam - reko nešto su tanke - pogledam malo bliže a on maltene ni čelični deo nema, napravim polukružno i GASSSSSS što dalje od rage.

A jeste li nekada videli kako se reparira kočioni cilindar i posuda sa unutrašnjom gumom od bicikla ( u pitanju je MZ motor) ??? Niste ???

E a meni je jako žao što taj cirkus nisam slikao.

• Podržavam 1

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q

Moj ortak je vozio celu sezonu a da nije podmazao lanac.Tek sledece sezone kad je pocelo da krlja kao da je otkacen prednji lancanik covek skapira da nesto tu nije u redu...

Ocitim mu lanac i lancanike, podmazem ih da se doveze kuci a on kaze "Do 00 matori.Teram jos ovu sezonu sa njima, sad se nista ne cuje!"

O zameni kocionog ulja, ulja u kocnicama i vilama, filterima i ostalim normalnim stvarima da i ne govorim."Matori moze on jos, vidis da ide?"

Naravno poklonio sam mu sprej za podmazivanje, objasnio proceduru i sad ga redovno podsecam da dodje do mene da odradimo sve redovne servise i provere na motoru.

:staa:<_<

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja