gucci 272 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Spustam se niz Vojvode Stepe na Vozdovcu i imam sta da vidim. Kod Bioskopa neka guzva, pogledam neki skuter i ranac na zemlji, kaciga takodje.. Pomislih 'opet stradao neko'. Zaustavim se odmah do skutera i tu jedan veliki momak 195cm i jedno 120kg sigurno, jak kao stena, malo se zacrveneo i kaze 'napali me ludaci'. Ukratko mi je ispricao da ga je taxista isekao bahato, ovaj mu svirnuo, a taxista opet nesto bahato odgovorio. Momak ga sustigao na skuteru, pocinje peglanje, taxista dobio po glavi naravno, medjutim musterija taxiste neki klinac napao skuteristu. Dobi i on po zubima, sav je bio krvav oko usta. Ali preko puta ulice pritrcavaju dva klinca cobana u onim prepoznatljivim sorcicima za leto u papucama i jedan od njih dobija po glavi, tj. biva oboren od strane skuteriste, a drugi biva izut iz papuca. Malo sam smirio skuteristu ali taxista je opet nesto dobacio i ovaj pocinje opet da ga siba, a klincima kao da nije dosta pa jedan od njih dobija nogu u dupe i pretnju da ga ako ga jos jednog vidi ovde, slozice ga skroz! Klinci cutke odlaze podvijenih repova, a neka njihova histericna sestra vristi 'ne diraj mi brata' hahahahah! Pa sta su se kog djavola mesali tamo gde im nije mesto. Ladno su bosi isli ulicom jer ih je skuterista bukvalno izuo iz papuca. Cak su ga napali s ledja! Ne znam sta im bi da ga napadnu, decko je stvarno ogroman, ne izgleda kao baraba, sve mi je lepo posle objasnio zasto je doslo do tuce. Svejedno, danas je dosta njih dobilo lekciju da se u saobracaju ne ponasaju kao da je sve njihovo, a takodje i lekcije da uvek ima jaci i ludji. 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 25, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao u honkoškom filmu, izleću sa svih strana, ali nikad dvojica u isto vreme, čekaju da mladić prvo složi onog prethodnog da bi oni došli na red. Na stranu što mi nije najjasnije zašto bi se mušterija iz taksija tukla sa skuterašem i zašto šištavci koji su se tu zadesili pretrčavaju ulicu da bi se takođe tukli sa likom od dva metra - ali zašto makar ti nisi stao u odbranu skuteraša, makar jednog da privališ. Znaš ono leđa u leđa, kao Džeki Čen i onaj crnac. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 25, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pa taxista vozi mladu nadu vozdovca,ovaj da ispadne smele napada skuterasa,uskace i mlada nada kad ne lezi vraze ne ide na dobro te ,,kolege,, sa coska da uskoce pa dobiju frku i plus u kraju..kad opet ne lezi vraze...ju,ju...bravo za kolegu..tako treba.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Jul 25, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao u honkoškom filmu, izleću sa svih strana, ali nikad dvojica u isto vreme, čekaju da mladić prvo složi onog prethodnog da bi oni došli na red. Na stranu što mi nije najjasnije zašto bi se mušterija iz taksija tukla sa skuterašem i zašto šištavci koji su se tu zadesili pretrčavaju ulicu da bi se takođe tukli sa likom od dva metra - ali zašto makar ti nisi stao u odbranu skuteraša, makar jednog da privališ. Znaš ono leđa u leđa, kao Džeki Čen i onaj crnac. Hahaha koji post, umro sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 25, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan ROFL Evo ja dok sam citao, navijao sam za skuteristu! Ne zato sto je kolega, nego zato sto je sam. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je, zavisi na koga su naleteli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao u honkoškom filmu, izleću sa svih strana, ali nikad dvojica u isto vreme, čekaju da mladić prvo složi onog prethodnog da bi oni došli na red. Na stranu što mi nije najjasnije zašto bi se mušterija iz taksija tukla sa skuterašem i zašto šištavci koji su se tu zadesili pretrčavaju ulicu da bi se takođe tukli sa likom od dva metra - ali zašto makar ti nisi stao u odbranu skuteraša, makar jednog da privališ. Znaš ono leđa u leđa, kao Džeki Čen i onaj crnac. Zato sto sam dosao kasno tek pri kraju, drugo dovoljno je sto sam dosao i stao pored njega, a trece zato sto ne mogu tek tako da peglam ljude po ulici jer su napali skuterasa iako je kolega - otkud znam sta je ko uradio i zasto se mlate. Tek kada sam cuo pricu, malo se smirila situacija pa ih je skuterista cisto radi reda da se zna ko je gazda ispeglao jos malo. Da problem bude veci, samo 100m vise su stajali panduri koji nisu znali sta se desava. Da je bilo opet neke ozbiljnije pegle, verovatno bih uleteo, meni to nije strano niti problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Respect za kolegu, lepo kaze Charles Barkley, sto ulazis u frku kad si slabiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 25, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se neki od brace Klicko doselio na Vozdovac. ps. aj sad da vidim ko ce da kaze da skuter nije motor 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Blazo Grkovic provozao skuter po Vozdovcu garant Ako je na forumu kolega ima pivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se neki od brace Klicko doselio na Vozdovac. ps. aj sad da vidim ko ce da kaze da skuter nije motor Kako nije motor? Uvek je bio motor :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skuter nije motor! Rispekt za kolegu. Protiv nasilja sam, ali stoka razume samo jedan jezik. Jezik agresije i sile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 25, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najsmešnija mi je ta glupača što viče " ne diraj mi brata ", a brat sam otišo po porciju i još kako vidim dobio - repete ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da se nisu stvorila 50 taksi vozila okolo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 25, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan E ovo bih voleo da sam video Sto volim te frajere sto se precene pa popiju batine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 25, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U koje je to vreme bilo? Ja danas 16 puta prolazio motorom uz-niz V. Stepe i nisam naišao na događaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe šorka. Zlatno pravilo ulične šorke glasi:ako je protivnik slabiji a milicije nema u blizini, samo udri medju rogove. Može i ako je jači ali onda ne medju rogove već prvo na neka druga mesta, pa kada klekne na kolena onda po labrnji. Ovi pavijani nisu to znali i ko im je sada kriv. Čestitke kolegi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan U koje je to vreme bilo? Ja danas 16 puta prolazio motorom uz-niz V. Stepe i nisam naišao na događaj... Mslim da je bilo oko 13:10-30..tu negde. Vozio je cini mi se neki Pjadjo od minimum 125ccm, lep skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 26, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne resava silom,nema veze sto ima 190,i to su veoma lake situacije za resavanje...ako je verovati prici,a ja joj ne verujem,mogli su klinci da izvade utoke i onda ...,ne bi bio prvi put.Te osobe imaju veoma izrazen ego,i ne moze neki tamo da ih siba,... pa puc puc...Da ne predjem u demagogiju tra la la,smiriti zivce i iskulirati... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se neki od brace Klicko doselio na Vozdovac. ps. aj sad da vidim ko ce da kaze da skuter nije motor Nije Kličko Mikula, nego Stiven Sigal! Baš mi juče priča šta je bilo, došo na rakijicu. Taki smo mi skuteraši, iskompleksirani, pa bi da se dokazujemo i onda pravimo sranja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 29, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U celoj priči je dobro samo što je taksista dobio po p... Da ne ponavljam šta misilm o taksistima i njihovoj tradiciji da se skupljaju kao muve na g... čim neko njihov bude bezobrazan pa počne da dobija šta je zaslužio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja koliko se secam, Cak Noris ipak nije tako visok - ili se varam? :lol: Inace, BRAVO ZA KOLEGU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Avgust 22, 2013 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To me podsetilo jedne price na motori.hr forumu od pre 8-9 godina. Momci su u nekoj temi pricali kako su u Zagrebu njihovi 'decki' naisli na nekoliko crnaca u trenerkama. Naravno, krenuli su da ih cimaju da bi isprovocirali tucu, sto su postigli, ali nisu primetili da tim crncima na ledjima pise 'Tekvodno reprezentacija Francuske'. Epilog mozete sami da zamislite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci umirem od smeha Salu na stranu, moglo je to mnogo gore da se zavrsi. Krivo mi je sto ponekad nisam isto postupio mada neko spomenu vatreno oruzje.. Tako da cutim i gutam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...