Bokam 51 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hm mnogo visoko to bre daj sliku kad sedis da vidimo kolko je to visoko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan bas visokoooo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sad' je bezveze ova maska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Produzavanje vila,ok,samo neznam s obzirom na opsti stajling motora,cemu to??? Jedino ako nisi resio da menjas izgled,Picasso je u pravu,ova maska na to ,ne ide bato,stvar ukusa,al,...razmisli. Ako nadjes masku od starog DRa Suzukija,to vec nekako,al onda prednj blatobran,malo gore,i eto,imas MZ Cross Country Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a i mene sad neke stvari bodu u oci al morta cu nekako one gume preko vilica vratit samo su mi sad kratke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a i mene sad neke stvari bodu u oci al morta cu nekako one gume preko vilica vratit samo su mi sad kratke stavi dve?? na jedan stap.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...