MZ 80 Napisano Avgust 6, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E jes lep!! Mislim da je popio malo vode ako je isao na karsher! Moj uvek poije vode! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan aj da i ja imam neki problem na emzi ono jednom receno šasija mi je u klincu i prednji i zadnji kraj e sad je doslo do tog da se ove zime to mora sredit jel emzo leta po cesti nemos ga povatat ovako npr kad uvatim guvernal i stisnem ga drugom rukom uhvatim za prednji kotač,kotač mogu micat ljevo desno za 1-2cm a da ono nema lufta neg se bas vilice motaju hm u čemu bi tu mogao biti problem također tako imam lufta i na zadnjem kraju al tu znam sta je ona osovina sto prolazi kroz ramu sto drzi zadnje vilice je zapekla tj kad sam kpio emzu bila je zapeknuta probano izbijanje s kojekakvim čekičima al ni da makne sad mi kolega kaže da kad bude masina dole da poskidam i ostale pizdarije pa kod njega na prešu pa da to isteramo van jel imam jos dve rezerne vilice i te osovine sa zetom sam se pogodio za onog emzu 150 pa bi od njega uzeo prednje vilice jel mi se cine ok ono rastavio bi ih ocistio novo ulje i semerinzi i na emzu da kd budem to radio ice emzo gore za 10cm cu mu napravit produzetke vilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je stegnuta osovina tocka kao i ove stvari koje sam prikazao na fotki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan sve je stegnuti neg nema ono slobodnog lufta neg ono bas se vilice motaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan stigo novi emzo kod mene u garažu(od zete) a majstora ovaj što mi ga dovuko u pž heheh posto ga nisu mogli strpat u prtljažnik uzeli fleksu pa ga prepolovili hahahhahaha al neka rama mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 150-ka.. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Au. Ala si spremio zimnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev malokoja fotka iz garaze pa se malo i popilo ,,,, Uploaded with ImageShack.us[/url Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Je li Miha, a čemu ti služi onaj dodatak na prvoj slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan da se brani od budale a kakvo je vreme uskoro ce svi da imamo kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan hehe ma to komsijinog čuku gađam s tim pa sam ga tamo slucajno ostavio al to je airsoft puška nije prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.4shared.com/video/EugRW7z1/emzo_2.html http://www.4shared.com/video/A6bg2PWw/emzo_1.html ev našao jednu zamimljivu snimku sa ms u velikoj hehe jeb malo previše promila u krvi to je bilo 2008 al te godine sam žuljo emzu po susretima pocu gasiro itda tek nagodinu u 5 mj sam morao radit generalnu razletio se donji ležaj na klipnjaći i s takvim ležajem došao iz osjeka sa motorijade kući u pž 100km heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev malo novosti iz garaže al ono nisam zadovaoljan farbanjem hehe a nekak mi čudni ti sprejevi što daš napraviti željenu boju ko da im je slab pritisak pa nekak bacaju boju a i ove diskove nisam bas dobro ocistio izgleda da cu ih morat odneti na pjeskarenje jel ne pristupacnu su za čiščenje brusnim papirom i slicni pizdarijama ovak na slici uzgleda super al ovak bas i nije al vilica je dobro ofarbana ovo je blatobran od kurtona (a) Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ-a sa duplim diskovima...bravo!! A sta si radio sa zadnjom viljuskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pa podigao sam motor za 5 cm tj stavio sam one produzetke a i napravio mi je kolega produzetke za prednje vilice od jednog stapa od starih vilica sutra ce mi to kolega donesti pa to poslikam produzetci su 10 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a i napravio mi je kolega produzetke za prednje vilice od jednog stapa od starih vilica sutra ce mi to kolega donesti pa to poslikam produzetci su 10 cm trbao si da ih pravis od punog materjala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan znam al smislili smo mi drugacije on se voli zaj s tim željezom pa je ubacio komad punog željeza u štap i zavario ga a ovo što viri van na to je narezao navoj i preko štapova uzmeđu onih trokutova unacio cjev koja ide preko štapova kužiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo kolega mi je doneo vilicu ovako u komad štapa(produžetka) je ubačen pun materijal gore zapecan i dole narezan navoji i ušarafljen u vilicu također je gore urezan navoj za čepove i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo kolega mi je doneo vilicu ovako u komad štapa(produžetka) je ubačen pun materijal gore zapecan i dole narezan navoji i ušarafljen u vilicu također je gore urezan navoj za čepove i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicno!! samo mi nije jasno sto si skidao celu vilu, a ne samo stapove.. ali nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A taj " pun " materijal, jeste li probusili da mozes sipati ulje u viljusku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A taj " pun " materijal, jeste li probusili da mozes sipati ulje u viljusku ? to je verovatno zaboravio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pa sta skines rašarafiš vilice ne sipa se ulje svaki dan nasuo je kolega prije neg sto je sastavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da al sad imam problema na koje nisam racunao kratko mi j ecrevo za kocnicu kratak mi je nogar centralni a i bočni sve se mora produzivati al nogare cu sam al crevo moram dati napravit novo al zakon mi je to sto prstima dodirujem zemlju ehhehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...