GUS 261 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav moto komuni javlja mi se lupkanje tacno iz predjela zadnjeg tocka, bas se cuje klang klang i to tacno kad idem sporo i prelazim preko malih neravnina ili npr lezeceg policajca. Lanac nije jer je nov i pravilno je zategnut. Ima li iko iskustva, Sumnjam na lezaj zadnjeg tocka, da li bi gore navedno mogli biti simptomi tog? Zvuk je bas kao na autima kad im ode nesto oko vesanja, tacno se cuje kako udara metal na metal big pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan digni motor na centralni i probaj da mrdnes tocak levo desno, ako radi onda je lezaj. A izmedju ostalog treba ti 2 min da skines zadnji tocak i da prstima zavrtis lezajeve i da proveris. Za zamenu ti treba manje od pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su simptomi kad odu oni GumiGelenzi? Onih 6 apsorber guma sto idu iza zadnjeg lancanika.....? Prvenstveno sumnjam na lezaj jer lupka bas kad su neravnine po ravnom nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ...a mozda su i elementi ogibljenja, sta god da je dok NE rasturi i NE pogledas forum sluzi samo za nagadjanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pronasao sam mali luft na mjestu gdje se zadnji amortizer spaja sa trokutovima dole, ne znam jel tu smije biti ikakav luft ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 27, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Onda su ti verovatno te čaure istrošene. Ako misliš na poluge oko amortizera. Najbolje ti je da to sve skineš pa da pogledaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam istu pojavu kod ST i bio je lezaj u pitanju. Zvuk je bio kao da udara metal o metal. Kao neka deblja zica da udara po zbicama od tockova. Kad sam skinuo lezaj bio je skroz rasut i cudo da mi nije blokirao tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...