VoziMisko 0 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, nov sam na ovom forumu, pa mi nemojte zameriti, ako postavim po vama neko glupo pitanje, imam nekoliko pitanja.. 1. kolika je cena polaganja za A2 kategoriju, po novom zakonu?? 2. da li sa A2 kategorijom, mogu da se voze ATV i Quad vozila, tima Yamahe Raptor, Honde Trx, od 250 kubika pa navise?? 3. ako ne moze da se vozi sa A2 objasnite mi na koji naci, tj. koja kategorija treba da se polaze, da bi se vozili gore navedeni cetvorotockasi? Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukka 0 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Derbi Senda Xtreme SM 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Da bi vozio cetvorotockasa moras da polozis za kola dakle B kategoriju, a A2 kategorija je samo za motorna vozila na dva tocka i ne prelazi 250 kubika to se polaze sa 18 godina a sto se tice cene vidi po googlu nadji neku autoskolu iz tvog grada kucaj cenovnik na sajtu i izacice evo ti primer http://www.tutto.rs/auto-skola/cenovnik....ali kod quada moras da se pazis oni su zeznuti neki mogu da se registruju neki ne...raspitaj se veoma dobro oko toga ja bas mislim da raptor ne moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...