DuleMCSE 168 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima. Kao sto pise imam Sprint Grizzy 50ccm. Problem je sledeci: kada ga upalim, sam od sebe pojaca gas i odmah pocne da se gasi i to je to. Pri tome imam osecaj kao da se gusi. Ako mu dajem gas na rucici, onda reaguje za zakasnjenjem Ne mogu da odem do majstora jer ne mogu da ga odvezem. Da li neko ima ideju sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16865 Napisano Jul 23, 2013 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li negde vuce fals vazduh na usisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Jul 23, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema goriva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 168 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic Ima goriva. Nije u tome problem. @ Satelis Provericu ovo sto si rekao. Stvar je u tome sto je burazer (nikada pre toga nije vozio motor) uzeo skuter da vozi i pokusavao da ga upali na kurblu. I tako je kurblao nekih 10-ak minuta i to je to. Od tada ne moze da upali, a kada ga upalim, ponasa se kao sto sam opisao. Dakle, kada se upali, podigne gas na maksimum (sam od sebe), pocinje da se gusi i gasi se. Ako mu pojacavam gas na rucicu, onda reaguje sa zakasnjenjem. Kao da mu treba 2-3 sekunde da ukapira da sam dao gas. Opet, kad ukapira da treba da pojaca gas, to uradi sa gusenjem... Pomazite! Dajte neke nove predloge.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 168 Napisano Avgust 2, 2013 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet. Resio sam problem pa bih trebao da podelim to i sa vama. Dakle, problem je bio u crevu koje je puklo i pretpostavljam da je motor uvlacio fals vazduh. Kada sam video ovo crevo koje je puklo, zalepio sam preko pukotine izolir traku i odmah je upalio i ponasao se sasvim normalno. Izolir traka je stavljena samo privremeno. @ Satelis Hvala na pravom savetu! Evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...