savke 643 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Fuji S3200 i cesto se dogadja kada napravim dvadesetak fotografja i kada hocu da ih pregledam dodjem do dredjene fotografije i na displeju ispise "greska pri citanju"... Posle tu fotografiju ne mogu ni na kompu da pogleda...Nije strasan problem ali pocinje polako da me nervira! U cemu bi mogao biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Jul 21, 2013 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan probaj da zameniš memorijsku karticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno u aparatu imam od 4 gb...da pokusam sa manjom,vecom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Formatiraj tu u fullu, ako ne - zameni je, problem je u kartici. Pokusaj sa cime god, vidi samo koliko ti max podrzava aparat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoBR 10 Napisano Jul 21, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Црна Гора- Бар Motocikl: Suzuki V-Strom DL-650 L0 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem. Kupio drugu kasticu I sve rijeseno. Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 21, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kupi karticu klase 10, one su dosta kvalitetnije a nesto malo skuplje. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Jul 21, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam ovo za klasu 10, ja kad kupujem uvek kupujem te - jesu skuplje ali ne boli me glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam neku od 2gb i cini mi se da sam resio problem,napravio sam oko 30 fotografija i i ne javlja se vise problem.Hvala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...