Dulence 96 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog oglasa od mene..u pitanju je stereo risiver..Kod mene godinu dana, radi odlicno, postoji napred fleka (vidi se na slici)I potrebno je ocistiti "prekidac"za promenu ulaza (input)jer zna da krci malo pri promeni ulaza. Ja pazarim Harmana pa taj posao ostavljam novom vlasniku.Cena je 60 eur i mislim da je korektna (skoro lik proda na KP-u za 100 eur pa nek moja bude ova zbog ovih "mana") Dusan 062 85 34 067 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario Harmana pa nek ovo ide za 50eur..mislim da je to povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam moblini malopre drmnuo o zid ..moze zamena i za nekakav mobilni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...