sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih motor coper/kruzer do 750 cc. Hteo sam i vise ali je mnogo skupa registracija i jos ne postoji popust za starije od 20 godina Angry Modeli koji se uklapaju u cenu su od prilike LS 650, EN 500 , LTD 450, VT 500 i slicno. Svaka preporuka dobro dosla. Inace sam visok 190 i imam oko 100kg tako da virago otpada.... Razmisljao sam o transalpu, super teneri, nasao par TDM-ova ali se ne pronalazim u voznji time. Jesu udobni, startni, idu gde hoces... ali mi nekako nije to to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad neces ST ovaj ti nije los http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93951-prodajem-kawasaki-en-500c-97-1900e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak jesi li zainteresovan za ovako nesto ? VT600C 1995 god, 33500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, samo da se uklopim u cenu ali to je onaj tezi deo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Simo u k*rac, pogledao sam tvoj profil tek kad sam ti poslao poruku ! Ja sam, VOJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad neces ST ovaj ti nije los http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93951-prodajem-kawasaki-en-500c-97-1900e/ Super je, ali nemam te pare Cena je 1.700 koliko znam i to je bas povoljno, ali nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan pa ti prodajes i transalpa onog na oglasima hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha jesi mi ga video na oglasima, stigao sam juce iz bugarske sa skupa i pokazao mi se kao slabiji malo za voznju sa onima kojima sam vozio u grupi pa bi ako treba prodao oba zbog kupovine neceg jaceg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nemam para ni za jedan , ali daj cene za svaki slucaj nasi matorci odose sinoc u grcku na moto skup preko bugarske haha bas ti odgovara nik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Trandza 1500 zadnja cena, a VT 2000 ! Sledeci vikend bi trebao da palim za Bjeljinu, al pizdim zbog zelenog kartona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ok cena za VT, ali nemam ni za trandzu, hahaha ne verujem sta napisah sad ako cujes za nesto malko jeftinije javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ako nesto bude bices obavesten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok cena za VT, ali nemam ni za trandzu, hahaha ne verujem sta napisah sad ako cujes za nesto malko jeftinije javi imaš onu temu šta do 700e i tu bi ti bio predlog http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93267-suzuki-gs550ef/page__p__1500983__hl__suzuki__fromsearch__1#entry1500983 nije čoper al je dobar motor, Ačimo ga spremao za svog ćaleta pa je usput shvatio da je to prejako za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan video sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Simo tebra brate prodaje Stole saobracajac njegov coper pa ako si zainteresovan moz da popricas s njim................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Octobar 28, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen VN 750 moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...