Jump to content

Moto Zajednica

Potreban posao za "zeta"

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Potrebam posao decku moje cerke. Momak (ako sam dobro zapamtio :lol: ) 1991-o, hoce da radi bilo sta, ali ne bi da ga peljese omladinske i studentske zadruge, pa zato trazi posao na ovaj nacin. Upozoren je da ce, ako bude zabusavao (mada mislim da nece, fin je momak), imati sa mnom posla... :tras1:

:lol::lol::lol:

Salu na stranu, ako iko ima neki posao za njega, bi bih mu zahvalan, stavarno mu je potreban. Hvala unapred !

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Daj mu 10 % popusta na tvoje cene i neka pokusa internet prodaju na raznim sajtovima. Zaradice vise nego na bilo kojem poslu a moze mu i biti dodatna zarada.

• Podržavam 10

• U prolazu, 0 postova

Ja sam Stanislava,zaposlena kao Executive Affiliate u kompaniji SFI.Za preko 10 godina,SFI prikazuje ljudima iz celog sveta kako da izgrade profitabilne firme preko interneta iz udobnosti svojih domova.Ustvari,sistem je toliko uspesan da se sada vec po 1000 ljudi pridruzuje SFI-u svake nedelje!Ako ste ikada zeleli da budete svoj gazda,ili cak da samo zaradite malo novca za trosenje...volela bih da pocnete i da radite sa mnom.Molim neozbiljne da se ne registruju,jer je ovo stvaran i ozbiljan posao.Imajte na umu da SFI pruza sve sto je potrebno za pocetak BESPLATNO!Pridruzite se mom timu!

• Malinar u pokusaju, 1715 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

@stanislava

Teraj se

Ahaha Mrva kralju!!! Najjace su mi ove internet firme za koje mesec dana ckiljis u monitor za 20 dolara. Bolje mi da uzmem jednu dnevnicu cepajuci drva u komsiluku i da ga ladim ostalih 29 dana.:moto3:

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Šta ima od škole? U šta se razume? Ako je ozbiljan "zet", da ga ubacimo na državne jasle :)

• Podržavam 1

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Rucno i detaljno pranje i podmazivanje ode mi preko dva sata svaki put kada to radim. Nije da se bunim ali bilo bi lepo nekada kada me mrzi nego drugi da odradi..e sad ja sam u Subotici pa ovo fizicki nije izvodljivo ali samo dajem ideju1moto3.gif odo da perem i podmazujem..

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Šta ima od škole? U šta se razume? Ako je ozbiljan "zet", da ga ubacimo na državne jasle :)

Mrle brate, druže, prijatelju, oću JA na državne jasle! Nisam `91. (saće Dežurni, Mikulanac, da kaže da nisam `91. nego imam 91 :hej: ) A ti Lucky,ako je ozbiljan "zet", daj ga malo da se čeliči kao mi prvo preko omladinske, cepa drva, tovari ugalj, kida šlepere, kako dolikuje jednom mladiću, a mi malkooo stariji da se odmorimo hehehe :lol::lol::lol:

PS Mrle brate, ja mnogo volim Kawu GPZ 500s :jee::D:lol:

• Podržavam 3

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Pa takav neki posao se i trazio, nije on bezao od fizikalije, nego omladinska dere kao makro kurvu, pa je to pokusao da izbegne. :neznam:

:takoje:

Laki, više se i ne sećam koliko su nas šišali dok smo radili preko Oml. i Stud., ali mislim da sada ide staž, tj imaju i zdravstveno i penziono. Nisu jedino u radnom odnosu što znači da nemaju pravo na bolovanje, godišnji odmor i nemaju minuli rad. Puno sreće zetonji!

Pozdrav Laki :zdravo:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Imam ja povremenu šljaku montiranja polica i paletnih regala kao u Tempu ili Metrou.

Ako je interesantan i ako mu nije frka da se penje u visinu i kači grede kao na priloženoj slici nek se javne :zdravo:

2011_10180425.jpg

p.s. Slika je skinuta sa interneta kao ilustracija...ja sam mnogo lepši :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja