deki59 141 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan UZivao sam u citanju ovog putopisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo vam ga:) !!! Lepa prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I zamalo da ne procitam!!! Sjajni ste! Ja sam mladji, ali sam 6 godina jahao 50 ccm i nema lepseg dozivljaja nego kad stignes na odrediste koje nije blizu, a malac nije izdao! Dobro, neki put treba malo goriva sipati! Veliki respect! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj putopis je genijalan. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Decembar 29, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale treba se usuditi na takav put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Decembar 29, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst sa puno enuzijazma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, veoma hrabro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo . Nadam se da cete poloziti za A kategoriju i da cete uzeti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan kakva pustolovina, ostavlja bez teksta. sta reci osim svaka cast p.s. a i naziv teme je bas pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan "Ono sto me odusevljava je sto nam se na putu svi bajkeri javljaju iako smo skuterasi na takozvanom "prdavcu"." - ovo nikad vise da nisi rekao!!! Drug na drumu je drug na drumu , nije vazno sta vozi , bitna je volja a i mora da se voli , ne moze mehanicki . Odlican putopis , svaka cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, zelim vam da u Novoj godini povecate kubikazu i konfor, pa da nas opet obradujete nekim lepim putovanjem ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7403 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 3079 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi danas rekao za tvoje putopise, pa sam seo i pročitao i ovaj i onaj o odlasku u Dubrovnik u cugu... Kiša pada, meni se vozi, pa bar da uživam čitajući neke ovakve lepe stvari. Nemam šta reći što već nije rečeno. Respect za hrabrost, volju i izdržljivost. Svi možemo mnogo toga da naučimo od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala, drago mi je da vam se svidjaju putopisi,bice ove godine jos putopisa samo ozbiljnijih u svakom pogledu (motor,put itd.)... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Druze tebi svaka cast!!!!!!!!!!!!! Tek sam sad procitao ovaj putopis. Ne mogu da verujem da mi je ovaj putopis bio ispred nosa i da ga nisam video.?! Ako ti treba vodic kroz Kragujevac, kad sledeci put prolazis, tu sam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BREITNER 20 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: sLOVEnija Motocikl: YAMAHA Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA ČAST! Stvarno jako interesantan putopis. To mi se sviđa, da se čovek ne uplaši nego kad odluči ide po putu svoje avanture. Bravo! Veselim se još tvojih putopisa ... pozz iz Slovenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam danas procitao ovaj putopis. Sta da kazem, osim - bravo Borani, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan sta reci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan opet sam procitao, da malo vratimo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Extra.... Vraca me u proslost i Apriliu sr 50...... Cekam nastavak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 28, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada procitam ovako nesto uvijek se iznova oduševim kada vidim snagu volje koju pojedinci imaju. Kažem pojedinci jer poznajem ih mnogo sa daleeeeko opasnijim strojevima koji nikada nisu presli 200km sa svojim ljubimcem... Sjetih se NNTOM-a i njegovog odlaska na more sa skuteron od 50ccm... Bravo bravo... nemam sta vise da napisem... "Ne bije boj svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 18, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam skoro pricao sa drugom o putopisima na BJB, kaze on: "Jesi procitao 2 konja na 3 konja? Nisi?? Obavezno da procitas." I ja sad nadjem taj putopis, pocnem da citam ali odmah u prvoj recenici naidjoh na ovaj putopis koji me je totalno odusevio. Stvarno ogroman poduhvat! A i taman cu sa ovim postom obnoviti malo temu, pa ce jos neko procitati ko nije video putopis do sada! Svaka cast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kasnim par godina,ali,mnogo zdravlja i kilometara napravili jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...