Havarisan 169 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li pucanje iz auspuha skodi motoru? Zasto neki motori mogu da pucaju, a neki ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 6, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mu skodi, e sad koliko je vec stvar za diskusiju. Gledao sam visecasovno maltretiranje motora kojim je pucano, drzan u blokadi po 10 minuta, koji je kuvao i izbacio svu vodu. To mi je bila neverovatna scena. Para izbija na sve strane, a lik ga i dalje drzi u blokadi, nisam mogao da verujem. Vlasnik nesrecne masine je posle otisao na pivo, sipao vodu cesmusu i odvezao motor. Taj motor se i dan danas vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Znam da zestoko smeta mojim usima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jel ovo voli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ste bili u ove godine u palanci na motorijadi sigurno ste videli sta se desilo onom narandzastom gsx-r-u 1100.Vlasnik tog motora je pucao sa njim i nista mu se nije desavalo dok nije dao jednom coveku koji je upalio motor i na hladno ga drzao u blokadu.Jedna klipnjaca je pobegla napolje.Kroz blok naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da zestoko smeta mojim usima ;D ;D ;DHaha slazem se i ide na zivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan volim ja te sto pucaju i drze u blokadu,,obicno posle svrate na druzenje krpljenje bloka,zamenu klipnjaca lezajeva,, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li pucanje iz auspuha skodi motoru? Zasto neki motori mogu da pucaju, a neki ne? Kad novijih masina koje imaju el. ubrizgavanje, pritiskom na kill-switch prekida se i dovod goriva, odnosno iskljucuje se pumpa i rad injektora, pa zato ne postoji mogucnost da gorivo nesagoreno dodje do izduva i napravi eksploziju. Mada se prilikom drzanja na blokadi i naglog dodavanja-oduzimanja gasa moze pojaviti plamen iz izduva, usled nedovoljnog sagorevanja smese... A sigurno da ni jednom motoru to ne prija, pitanje je samo kako (i koliko) ce to koji podneti... A, da, i +1 od mene za to da ide na zivce drugima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom eksplozije smese deo pritiska izlazi napolje i to se cuje kao pucanje, a drugi deo talasa ide ka motoru, taj povratni talas nekad zna od siline da otvori izduvni ventil, taj ventil udara klip i krivi ga, i eto sranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Januar 6, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SRAD je najizdrzljiviji po tom pitanju al i njemu dodje kraj u Mitrovici 2007 majstor Boca iz Sapca mu jebo kevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grga 4 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ni svrhu,ni osecaj kakav imaju pucachi.To je za mene jedna velika enigma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako ovom nije nista izletelo iz motora ??? ??? ??? pogledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma izletelo mu je iz glave................nekoliko daski ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ni svrhu,ni osecaj kakav imaju pucachi.To je za mene jedna velika enigma. Zasto bas kupujes ZZR 600 imao sam 2 komada po meni su to jako losi motori, imam kuci delova od zzr 600 koliko hoces . ali ni jednu zdravu radilicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitajte vozace R6 yamahe 1 opalis i imas stete 2500evra a samo 1 put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 6, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Motor je da se vozi , a kome je do pucnjave nek kupi petarde ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je da se vozi , a kome je do pucnjave nek kupi petarde ... sta vise reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pukotine pucaju..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motor je da se vozi , a kome je do pucnjave nek kupi petarde ... Ahahaha !!! tako je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pitanje,kako nebi skodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa svako radi sa svojim motorom ono što voli i što ga ispunjava, ko voli da puca nek puca, ko voli da pali gume i drži ga u blokadi neka radi to, ko voli da se vozi neka se vozi. kakve sad to veze ima. ni ja ne pucam i ne pada mi napamet ali šta me briga šta drugi rade sa svojim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ma lazu vas!!! Sto se vise puca motor brze ide ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pitanje,kako nebi skodilo Dobro i kazes, stvarno bezveze pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma lazu vas!!! Sto se vise puca motor brze ide ;D Al kod majstora !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 9, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lazu vas!!! Sto se vise puca motor brze ide ;D Al kod majstora !!! :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...