demro.st 435 Napisano Jul 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zbog prelaska na jaci motor doslo je vreme da se proda kawasaki en 500 94 godiste verno me sluzio i bez mana i ulaganja registrovan do aprila 2014 sve promenjeno od tekucina do kaisa iplocica cena 21oo e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 10, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da dam odgovor,da ne bude na nuli...Druze malo digni oglas na visi nivo.Na primer: jos koja slika,koliko je kilometara presao,stanje guma,jel uz njega ide neka dodatna oprema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da dam odgovor,da ne bude na nuli...Druze malo digni oglas na visi nivo.Na primer: jos koja slika,koliko je kilometara presao,stanje guma,jel uz njega ide neka dodatna oprema... hvala na savetu evo presao je 55000km ima dodatne farove bocne bisage i prednju torbicu gume solidne registrovan do aprila 2014 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bio moj prvi motor, zaista odličan primerak, srećna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bio moj prvi motor, zaista odličan primerak, srećna prodaja i ja sam zadovoljan s njime al nuzda menja pravila spustam cenu za 100evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bio moj prvi motor, zaista odličan primerak, srećna prodaja a moja suziki otisla u Lazaravac ona zuta kod Milosa GSX 600f Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1800 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dal ima bar neke ponude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 29, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 2000 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ne spustam cenu ...vredi sad je odradio 12oo km bez problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav spustam cenu na 1750 dal mozda ima nekog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Avgust 30, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dobar,u prvoj boji ne ogreban,sa novim topovima auspuha...bio sam da ga vidim i provozao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 30, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dobar,u prvoj boji ne ogreban,sa novim topovima auspuha...bio sam da ga vidim i provozao. hvala na pohvali za motor evo spustam jos pa dok ne naidje prava musterija ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Avgust 31, 2013 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Motor Demro kupio od mene. Ja ga vozio nekih 4 godine, zamenio auspuhe original Marvingovim. Demro ima sve sertifikate auspusi kostali 350€ preko pa računajte još i prevoz i carinu. Sve ostalo na motoru u originalu. Jesenas menjano ulje u kočionom sistemu pločice proletos. Sumnjam da mu iko može naći zamerku. Sa ostalom dodatnom opremom mislim da vredi mnogo više ali... Demro ne spuštaj cenu ovaj bike vredi i ko ga pazari neće se pokajati. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...