nensy 1263 Napisano Avgust 15, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmicu kamericu od drugara kako bih mogla da snimim kamikaze koje me seku svaki put kad idem u dnevnu smenu...pa cu da razmislim I o nosenju snimka u policiju... svaka dnevna smena-ista prica... uhhhhh :angry: Sent from my Televizor Pa zar bi stvarno prijavila kolegu bajkera??? Kolegu bajkera u kolima...DA (ne bih znala da li je bajker ili ne)....a kolege na motorima ne...jer zapravo ih ni nema da to rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 349 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jako zeznuta deonica....dosta vozaca ne obrati paznju na signalizaciju nego vozi po navici... Mislim da se rezim menja u 12 sati...a onaj ko tuda retko prolazi pre 12 po inerciji vozi srednjom trakom ka hramu.... Jos jedna nezgodna situacija na tom delu puta je kod veterinarskog, gde vozaci koji dolaze iz pravca autokomande skrecu i presecaju sve tri trake vrlo cesto bez gledanja... Tu sam dva puta mogao da se zakucam u kretene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Promene rezima je u 10h,kad prodje spic.Desavalo se masu puta da natrcim na vozilo u kontra smeru ali znam za jadac pa lagano.Sto neko rece,iskacu i z Slavije pravo u srednju bez gledanja.A i dole kod Infektivne i Veterinarskog cesto se desava da indijanci skrecu preko tri trake a plus sto je asfalt sav grbav.Takodje,skretanje u Tirsovu iz pravca Hrama,narocito vozila iz unutrasnjosti,direkt levo pa kako god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se tu spustam prema Slaviji, uvek pustim nekog zamorca da ide kolima ispred mene tako da ako neko izleti, necu ja stradati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Avgust 20, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan U tom bulevaru mi se nikada to nije desilo sto apsolutno ne znaci da Nensi nije u pravu, ali mi se to dogodilo dva puta u ulici koja ide uz Kalemegdan (Pariska i Tadeusa Koscuska). Generalno, treba konstantno voditi racuna kada su ulice sa takvom signalizacijom u pitanju. Isti slucaj i meni pre neki dan, preznoji me covek, ali je ovde(kod Kalisa), skoro uvek zeleno za 2 trake od zoo vrta ka sabornoj crkvi, a 1 traka u suprotnom smeru, pa se valjda ljudi i navikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nnele 3 Napisano Septembar 7, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan A pre neki dan na slaviji cika policajac "ubacuje" automobile u srednju traku a zelena strelica je u kontra smeru. Vise ne znam ko je tu lud... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...