CrazyCat 149 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je nova. Nošena svega 3 puta sa podkapom. Bez ikakvog oštećenja kao što se vidi na slikama. Kaciga je u originalnoj kutiji sa torbicom i pratećom dokumentacijom. Prodavam je jer sam dobila novu kacigu pa mi je ova višak Veličina S za obim glave 56cm. CENA 110eur OPIS: ''Polycarbonate” školjka sa anti-UV spoljnim slojem. AIRFIT CONCEPT: HelmetPump™ , omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obliku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige. KWIKWICK™ unutrašnjost kacige koja ne zadržava vlagu, lako se skida i pere. EVERCLEAR™ vizir sa zaštitnim slojem protiv grebanja i slojem protiv magljenja. SPEEDSHIFT™ sistem za brzu i jednostavnu promenu vizira sa automatskim pomeranjem sistema unazad u zatvorenom položaju za savršeno prijanjanje vizira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan 105e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jul 26, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Slaze mi se uz novi motorin...ali nema se... srecno sa prodajom Sent from my Televizor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Dobra vila Nensy! Hajde, molim te, i sledeći put mi poželi sreću ali vidi čim postavim neki oglas da ne stoji ovoliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...