danijel brkic 1 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko nesto o ovom modelu kakav je za delove kakav je inace motor ?bilo sta:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Jul 7, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo na slici je RSV 1000 Mille R a "RS3 Cube" je masina koju je aprilia koristila za mogo gp trke, i nema civilna verzija A sto bi se brinuo za delove motora koji je tek pre par godina prestao da se proizvodi, a Italija je tu iza coska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan ma onako mislio sam da se menjam naso sam jedna na oglasu ali ne odgovara mu jbg :-) ne znam ni sam sto sam zapeo sad a motor mi je full:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem bas sta ti znaci to da nema civilna verzija? Pa ovo je civilna verzija, i nije bas samo par godina proslo od kako se ne proizvodi. Delova ima, ali su malo skuplji u odnosu na japance. Sve u sve jako precenjena egzotika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Jul 8, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem bas sta ti znaci to da nema civilna verzija? Pa ovo je civilna verzija, i nije bas samo par godina proslo od kako se ne proizvodi. Delova ima, ali su malo skuplji u odnosu na japance. Sve u sve jako precenjena egzotika. pa jeste civilna verzija, ali agregat nema blage veze sa agregatom koji je koristio moto gp motocikl, jedan je V2, a drugi je redni trocilindras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dugonjic Stefan 2 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Aprilia Rs 250 Prijavi odgovor kao problematičan RSV Mille R je ful fulova. Za razliku od rednih Japanaca,ovo je pravi motor. Potrosnja negde oko 8l,delovi malo skuplji,ali uz redovno servisiranje ne bi trebalo da bude problema. Ima problem sa zadnjom kocnicom i reglerom. Treba staviti regler od 150ah. Mnogo dodatne opreme kao sto su: Brembo sistem kocenja,ohlins gasni amortizer,RSV titanium exhaust koji mu daje nenadmasan zvuk. Sve u svemu motor je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bla,bla,bla, truc,truc,truc........zvuk sa fabrickim izduvom je smesan, to jest motor se necuje, motor ide kao solidan japanac od 600ccm a toliko konja i ima. dobro vuce u malim obrtajima u visokim mrtva, lepo koci ali isto tako motorno kocenje je prejako i ume da iznenadi. Imao sam je jednu sezonu i nikad vise. Meni nije kad sam je vozio kako treba nikad sisla ispod 10 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan bla,bla,bla, truc,truc,truc........zvuk sa fabrickim izduvom je smesan, to jest motor se necuje, motor ide kao solidan japanac od 600ccm a toliko konja i ima. dobro vuce u malim obrtajima u visokim mrtva, lepo koci ali isto tako motorno kocenje je prejako i ume da iznenadi. Imao sam je jednu sezonu i nikad vise. Meni nije kad sam je vozio kako treba nikad sisla ispod 10 litara kod mene potpuno suprotno iskustvo. moja ide do 200kmh kao R1, mozda je rsv malo brza. u malim vuce super a od 5500 pocinje da kida i kida do 9500. Motorno kocenje jako ali ne previse. potrosnja od 6.5l otvoreni put do xxl. zvuk kida a prva i druga tocak na gas bez cimanja. za suvozaca smrt. zvuk kida, lomi prozore. zemlja se trese kad radi na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A ti imas izuv koji? Rekao sam da fabricki izduv ne valja nicemu i da se ne cuje, sa dobrim izduvom svaki v2 agregat mora da kida. Meni ne odgovara taj v2 i tih malih 9500 obrtaja, volim kad zapiste 4 redna na 15k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A to za suvozaca je istina, ja sam jednog skroz izgubio a drugi se nekako zadrzao na repu. Da skace ne zadnji , bogami i skace ali isto tako trazi i brze saltanje bas zbog malog broja obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna linija Akrap ma to je motor koji ili volis ili ga mrzis nema tu sredine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...