markors 93 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo opisane dogadjaji sa Svete Gore, kao da sam bio tamo imam osecaj, bravo Hvala brate.Pozdrav za Vranje.Puno mi pozdravi Catlajca,Miceta i Krketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis! Viva Suzuki!!! P.s.drago mi je da vam je bebac OK, to je najbitnije! P.p.s. Kad ce transalpina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6364 Napisano Jul 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nišlije, lep i emotivan putopis, slike odlične - šta ćeš bolje P.S. Čestitke na malom Konstantinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nišlije, lep i emotivan putopis, slike odlične - šta ćeš bolje P.S. Čestitke na malom Konstantinu Hvala Arakise,tvoje iskreno misljenje mi mnogo znaci,ziv mi bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo bas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo drugari,vracaju mi se slicice sa istog putovanja, i meni su svezi utisci sa hilandara jer je maxi ekipa bila u maju http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89380-pohod-na-svetu-goruplaniranje-i-predlozi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično putovanje, konačno da pročitam i jedan dobar putopis iz Niša. Svaka čast i pravo si reko nije sve u nadrkanim mašinama koje nabedjeni niški motoristi vode na ispašu do kafića, a najduža relacija im je kazandzijsko sokače - silikonska dolina. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Одличан путопис!Надам се да ћу бити у прилици да обићем Хиландар и Свету Гору! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Свако треба да оде макар једном, само је проблем покренути се, а мало и финансије. Треба нам материјала за , да не буде само `ех, како су то била тешка времена.` 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Свако треба да оде макар једном, само је проблем покренути се, а мало и финансије. Треба нам материјала за , да не буде само `ех, како су то била тешка времена.` Iskrena vera,volja i zelja.Nista drugo brate,veruj mi.A finansijski nije uopste mnogo izaslo,veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno Hvala kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam bio u nekom planu da se pridružim ekipi iz MK Podgorice (onaj sitni mi je zet ) ali okolnosti nisu dozvolile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam bio u nekom planu da se pridružim ekipi iz MK Podgorice (onaj sitni mi je zet ) ali okolnosti nisu dozvolile... Vukcevici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan super putopis!! planiram sledece godine na ovakav put pa svaka informacija znaci... cestitam za naslednika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan super putopis!! planiram sledece godine na ovakav put pa svaka informacija znaci... cestitam za naslednika! I ja planiram brate.I sledece,i one tamo,i za 20 godina.Dok sam god u mogucnosti ici cu bar jednom godisnje.Ako Bog da... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam bio u nekom planu da se pridružim ekipi iz MK Podgorice (onaj sitni mi je zet ) ali okolnosti nisu dozvolile... Vukcevici? Lučići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam vam prvu posetu nasem Hilandaru......... Ja sam isao pre skoro 2 god. pocetkom decembra (Slava manastira je 4. decembar) i isto kao i svaki posetioc.............bio i ostao odusevljen. Vuce me da idem ponovo, mozda i odem ovih dana........ Pozdrav,....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marokanac,hvala ti do neba!!!Od tebe me brate nista ne bi iznenadilo.A i ova informacija za 4. decembar me navodi da razmisljam.Mozda se i sretnemo tamo i nazdravimo hilandarskim vinom.Ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan И ја се надам до краја године бити поново на Хиландару. Можда се и виђамо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan P.S. NOCAS U 00:10 POSTAO SAM PONOSNI OTAC SINCUGE OD 3950 GRAMA I DUZINE 53 CENTIMENTARA.OVIM OBJAVLJUJEM DA JE MOJ PUTOPIS KOMPLETAN,SA SRECNIM ZAVRSETKOM.ZIVI MI BILI,PUNO SIGURNIH KILOMETARA,DA VAS BOG I SRECA PRATI KAO STO JE MENE PRATILA.DO HILANDARA 2014. POZDRAVLJAM VAS HILANDAR U SRCU ZAUVEK.VOLI VAS VAS BRAT GDE GOD BILI.ZIVELI... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6364 Napisano Novembar 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam druže, da ste zdravi i veseli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam druže, da ste zdravi i veseli Hvala Arakise,ziv ti meni bio milijardu godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...