Zhorz 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ljudi jako mi znaci vase misljenje i znanje sto se tice novog zakona. nisam znao gde drugde da postavim temu pa ako nije dobra premestite je. Polozio sam za A kategoriju 2011 pre stupanja novog zakona. Imam i am i a1 i te fore sto idu e sad mi je frka posto vozim R1 vec 1 ipo god i mngo bi mi znacilo kad bi uspeo nekako da izvucem Celu A kat... Jer je meni bilo receno da cu ja moci posto sam polagao po starom zakonu da dobijem sa 18 godina full a .??? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jul 4, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Paaa... Nekom sa takvim nick-om i nepunim 18g, ne bi trebalo dati punu A još neko vreme. A i šta će ti kad već voziš R1 pa možeš 'ladno uteći. Mislim, stvaarno?! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan 2011. godine je vec vazio novi Zakon i ne mozes dobiti A kategoriju dok ne napunis godine koje su potrebne za istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je nick bitan i govori o tome kakav sam ja ? imam 18 god vec za 4 meseca punim 19. Pa to sto vozim R1 ne znaci da moram uvek da im bezim hocu da bez zezanja vozim i da ne mislim kad ce da naidju i gde. Jer mi je bezanja vise muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 2011. godine je vec vazio novi Zakon i ne mozes dobiti A kategoriju dok ne napunis godine koje su potrebne za istu. Hvala kolega. Nazalost citam o tome upravo i smorio sam se najgore. ima fora da sa 20 godina polazes za puno A al to jedino ako imas A2 2 godine. Jos jedno pitanje da li ja mogu voziti Hondu transalp 600v ? jer ja vec kako bi se reklo posedujem A2 tako mi rekli u auto skoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije jaci od 35 KW, mozes. Zavisi koja mu je snaga navedena u saobracajnoj dozvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan a nebitna je tezina motora ? burazerov je motor videcu bas sutra kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko NS 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Forum je prepun informacijama vezanih za polaganje A - A2 - A1 - AM... sve informacije možeš pronaći ovde - LINK btw bitna je težina motora: "A2" - kategorija je kategorija za upravljanje motociklima čija snaga motora nije veća od 35kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jul 4, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan TA ima 37kw, dakle teško da bi i sa tim bio regularan. Doduše, možda i piše nešto drugo u saobraćajnoj, nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš moći da uzmeš odmah celu A kategopriju, ja sam polagala po starom testove, ali po novom vožnju. Ima tu i neka fora sa godinama, kao zavisi i koliko godina imaš, ali nemoj me uzimati za reč. Okreni bilo koji auto školu i pitaj ih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce, ne daj mu lažnu nadu. Nema šanse sa 18 god da ima punu A. Ja sam 2010. uhvatio zadnji voz za polaganje po starom... Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam polozio po starom..al i ja msm da nema sanse provericu...pa cu javiti sta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je obuka zavrsena po starom (2009) ali i ja isto sumnjam da mogu otici i zahvaljujuci tom papiru izvuci punu kategoriju (dobio sam a2 pri okoncanju polaganja koje sam obavio tek 2012). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...