knjigor 2 Napisano Jul 3, 2013 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, odlučio sam da kupim prvi novi motor, do 50 ccm pošto mi treba za 10 km dnevno po ravnom, do posla i nazad, ali da nije skuter. Razmišljao sam o Keeway - x ray enduro 50 ili supermoto 50, ili nešto slično, bitno je da je koreanac ili kinez i da je novo. Molim sve članove za savete. Ukoliko tema već postoji, molim moderatore da mi ne zamere, ali gde god sam tražio, svugde su skuteri, nigde nema reči o motorima. Promenio Jul 4, 2013 član knjigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1887 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo je skup ovaj Tomos SM-Enduro s obzirom da je obicni kinez od 50cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1887 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji ATX ili BT ce nadziveti sve kineze i dosta koreanaca.A moze i APN 4-6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan BT sam imao (imam još uvek), kupljen polovan, vožen nekoliko puta, a onda odguran do majstora gde se ispostavilo da mu je otišla mašina, šta reći, moja loša procena pri kupovini :-( No, nije samo to problem, BT mi je dosta mali, ipak ja imam svojih 80 kg, pa pod njime izgledam kao da sedim na nekom dečijem biciklu . Trenutno sam sa komšijom u pregovorima oko otkupa BT-a pošto on ima ATX koji hoće da sredi za klince. Koliko god glupo zvučalo, ipak bi nešto kinesko/japansko ali novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam još malo, ali ovo su stari modeli, pa ne znam da li se još proizvode Sprint cross 50 Kinroad xt50py enduro Yamasaki YM50 GYS Derbi senda r xtrem Keeway xray Husqvarna ch racing 50 Derbi Senda Sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 4, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kinez, ali preporucujem yamaha TZR 50, uzmi polovan..vecina ima ugradjen kit od 80+cc tako da moze i lepo da povuce. Lako se vozi a krivine pravo uzivanje! Ili aprilia rs 50 ali to nisam vozio samo video i dosta je lepa. Cini mi se da je yamaha ipak malko veca. Imam oko sto kila i skoro dva metra i ne izgledam jako smesno na njemu i vozi me nekih 120km/h malo i vise ako nema jakog vetra. Za oko 1800 eur mozes kupiti relativno nov, godiste 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 2 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, ali ne interesuju me Sport i Super Sport motori, samo Enduro i Super Moto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sprint cross 50 Kinroad xt50py enduro Yamasaki YM50 GYS Ovu trojku zaboravi, nekvalitetni su i slabi. Ostali su ok ukoliko su u korektnom stanju. Na tvom mestu ako imas uslov polagao bih za A i uzeo neki 125/250 sm/enduro motor. Od ovih ponudjenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan kymco visa 50 r poluautomatik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Knjigore, Posto sam bio u istoj situaciji kao i ti (prvi motor, voznjica malo do posla i prodavnice itd.) kupio sam polovan kinez Yamasaki gys50 (ili sky cross ili sprint cross kako ga krste). 2010 godiste, presao 2500 km, taman razradjen, i platio ga 480 EUR sa dve kacige, koferom i pojasom. Logika je bila posto je prvi motor, ako ga razjebem, jebes 500 evrica. Vozim ga 4-5 meseci i potpuno sam zadovoljan. Jedina mana je sto kao kod svih kineza, stalno moras nesto da prckas, da dotezes, ucvrscujes kontakte itd. Mada sam bas zbog toga sada naucio dosta oko motora. Za pocetnika - sve preporuke. Pozz Dado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Yamasaki ili Sky ili Sprint od 50cc to je jedno te isto, taj motor ima fabricku gresku na karburatoru, ja sam na mom menjao 6 ili 7 puta, ali i dalje kad napunim pun rezervoar, gorivo pocne da curi i motor presisa i nece da upali, to je jedna od mana, druga je to sto je slab, moj APN 6, dok sam ga imao, izvlacio je dvojicu uz jedno brdo kroz sumu, a ovaj jedva izvlaci mene samog, moram i nogama da se poguram, jeste da ima lepsi izgled od APN-a, ali APN je dosta kvalitetniji i bolji, i da, mnogo je los za off road voznju, bar sam ja toliko mogao da primetim sa ovim mojim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...