Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Gledam na nasim voznjama dosta ljudi vozi ktm 450xcr-w... Vecina ih cak i naziva exc modelom Naravno ima i onih koji imaju exc... Gledao sam po netu i ono sto sam procitao, video jeste da su exc450 i xcr-w450 isti modeli tj da je exc model street legal jer ima prednju masku sa farom, zadnje stop svetlo, sirenu, migavce i da se mogu staviti i retrovizori a da xcr-w model nije street legal jer nema tu dodatnu opremu... I da uz njega ide spal fan i otvoreniji izduv??? Neko cak i kaze kako je xcr-w pravi xross country bike i da je bolji od exc modela za mx stazu skokove, kakoima tvrdje nesto jbmliga a exc je vise kao enduro, hard enduro :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao odgovor na TT forumu pa i da odgovorim, mozda nekog bude zanimalo posto je ovo 'moto forum' Not sure about the UK, but in the US, the EXC has the following the XCRW does not: - keyed ignition - lights/blinkers/horn/mirrors - steering stem lock - corked up muffler - taller/wider rear tire - evaporative emissions - chain guard The guts are the same for both bikes, including the frame, engine, suspension, brakes and carb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan al ja mislim da xcr-w ima svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan al ja mislim da xcr-w ima svetlo ti se ne računaš, ti si mislio i da je Afrika dobar motor :nanana: inače 450ca :ooo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan al ja mislim da xcr-w ima svetlo Da ako ga je neko prethodno stavio. Koliko sam ja razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se ja razumem u ovu tematiku XCRW ima prednje svetlo i to je pravi takmicarski hard enduro motor, exc je nesto jako slicno sa malo vise opreme , kao sto su dugo i kratko svetlo, zmigavci, zadnje svetlo i jos neke sitnice i on je za razliku od XCRW legalan za registraciju i saobracaj. A za cross se koliiko znam koristi SX modeli koji nemaju apsolutno nista od toga i cisti su full cross motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto gavra kaze ima smisla, ali i xcr-w ima i stop svetlo tako da moze i on da se registruje(pokazivaci pravca nisu obavezni jer se mogu i ruke koristiti kao pokazivaci). ti debeli da cutis, ti jos uvek mislis stenera motor... btw ja i dalje tvrdim da je AT odlican motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto gavra kaze ima smisla, ali i xcr-w ima i stop svetlo tako da moze i on da se registruje(pokazivaci pravca nisu obavezni jer se mogu i ruke koristiti kao pokazivaci). ti debeli da cutis, ti jos uvek mislis stenera motor... btw ja i dalje tvrdim da je AT odlican motor!!! Kad kucas na netu Xcr-w model izadje ti motor uglavnom sa crnim izduvom i bez fara bar kod mene, naravno ima i par komada sa farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Xcr-w Ovog EXC-a gledas svaki vikend Na TT forumu kazu da su im agregati isti, ali je zanimljivo da XCR-W ima odvojeno ulje za menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jbm li ga, ja gledah ovaj xcrw sto ima kolega sa foruma ima i svetlo i stopaljku, a ako ima i odvojeno ulje za menjac, utoliko je bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odvojeno ulje za menjac imaju i svi exc 450 ja mislim od 2009 pa na mladje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan koliko se ja razumem u ovu tematiku XCRW ima prednje svetlo i to je pravi takmicarski hard enduro motor, exc je nesto jako slicno sa malo vise opreme , kao sto su dugo i kratko svetlo, zmigavci, zadnje svetlo i jos neke sitnice i on je za razliku od XCRW legalan za registraciju i saobracaj. A za cross se koliiko znam koristi SX modeli koji nemaju apsolutno nista od toga i cisti su full cross motori Ipak sam bio u pravu za ovo xc da je cross country http://www.ktm.com/us/mx/choose-your-ktm.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da ali xc-w je enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem ne bunim se da bilo koji od te tri varijante dodje u moj posed, a sobzirom da kod nas moze da se sbudzi i registracija full cross motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u prednjem svetlu , Xcr-w ima lepse prednje svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam XCR-W je poseban model iz 2008me godine, nije pravljen kasnije. Od razlika znam da ima auspuh sa SX-F 450 (to na auspuhu i pise). Ne znam sta jos ima od razlika ali ima far i stop svetlo, nema migavce i retrovizore. Kao i EXC iz 2008me i XCR-W iz te godine ima podeljeno ulje za menjac i agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 25, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vec ste sve napisali... XCR-W je ogoljena, takmicharska, verzija EXC-a... nema migavce, nema kratko dugo, nema kljuch, "stop svetlo" samo sija, nema promena kada kochish... ima otvoren izduv sa sx-a, ima ventilator na hladnjaku... samo mu par power parts-ova fali i to je to, spreman za pakao evo ga moj prvog dana kad sam ga uzeo: i evo sa neke od poslednjih vozhnji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Februar 25, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao odgovor na TT forumu pa i da odgovorim, mozda nekog bude zanimalo posto je ovo 'moto forum' Not sure about the UK, but in the US, the EXC has the following the XCRW does not: - keyed ignition - lights/blinkers/horn/mirrors - steering stem lock - corked up muffler - taller/wider rear tire - evaporative emissions - chain guard The guts are the same for both bikes, including the frame, engine, suspension, brakes and carb. za evropsko tržište je recimo bio model pod nazivom LC4 dok je za US tržište bio RXC. razlika u diznama (US tržište maksimalno otvoren),instalacijama i sl. XCR bi pretpostavljam bio homologirani EXC amerikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan evo ga moj prvog dana kad sam ga uzeo: Koje je godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Februar 25, 2014 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema papire, e onda je Fulll crosss, naravno za srpsko trziste !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 26, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste ? model je 2008, prva registracija 2009. ovo je motor iz chilea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan To se uklapa u moju ideju da su XCR-W pravljeni samo 2008me u ovoj verziji. Moj ima drugacije prednje bocne plastike, druga sema, sem toga je identican. XCR-W 450 '08 mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...