jokram 63 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, bajkeri i ostali ljubitelji motora... Ove godine sam resio da osvojim jedan mali deo Grcke ali ovog puta motorom....Vozim V Strom 650 i planiram da nas dvoje sa tri kofera i tank torbom uspesno provedemo dvonedeljni odmor na Lefkadi i Kefaloniji pa Vas sve stoga molim za neki savet pred put, ovaj motor imam neke tri nedelje pa me cisto zanima sta da ocekujem i kako na primer da podesim vesanje za tako neki put u dvoje, asfaltom... Unapred zahvalan, a kad se vratim putopis sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vesanja tice, na najtvrdje odmah ako idete dvoje sa svim koferima Ne znam sta bih ti savetovao, osim da preventivno poneses malo ulja, hoce Strom i da popije malo natovaren leti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdo vesanje samo nazad ili i napred? Sto se ulja tice ne znam koje je unutra...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne komplikuj i vozi Kad god sam nesto planiro nikad nije ispalo tako! Ljudi su sa Tomosima isli na more a ne sa tom ljutom masinom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne treba da komplikujem ali eto samo da pitam, posto ne vozim dugo taj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ulja tice ne znam koje je unutra...? Odlicna prilika da zamenis ulje i filter pred put, prijace i motoru i tebi. Pogledaj stanje lanca, lancanika i guma proveri tecnosti i to je to. Da nesto drugo ne valja vec bi osetio u te tri nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Vozi, Misko!!! Nemoj da vas stignemo do Leskouwatz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog SV-a sa istim tim agregatom, (cak verujem da je na stromicu bolji jer je moj motor '99 a noviji ima hladnjak ulja) samo castim malim servisom pred veci put i novce za gorivo stavim u najpristupacniji dzep! Tako da, pakovanje i gas! Srecan put!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posto ulje ima hiljadu km, ne znam da li da dajem pare za to... A zamenio sam lanac, svecice, nastelovao ventile, ocistio dizne i pumpu, gume su dobre... Tako da samo ne znam koje ulje da ponesem i dal uopste da nosim...znam da je u njemu full sintetika...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pitaj predhodnog vlasnik............ja sam motor uzeo sa 26000km, a servis rađen 100km pre toga..............pitao lepo koje ulje i kupio litar istog za svaki slučaj, kao i litar antifriza.............čak kada smo nameštali 12V utičnicu bila je nalepnica kod akumulatora sa informacijama o servisu i šta je sve zamenjeno što se ostalih stvari tiče, spreman si za put.....ako hoćeš baci pogled na prednje i zadnje pločice i kočiono ulje......proveri pritisak guma (nemoj da preteraš - ja spustim za 0.1 bar kada sam natovaren) i srećan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ga menjati onda, ali probaj ako je ikako moguce da saznas koje je bilo... Ne bi valjalo doliti neku drugu sintetiku... Kazu da hoce da posisa ulje, ali eto, meni SV sa nas dvoje i brdo stvari nije spustio ni 1mm na prozorcetu za 2000 km... Doduse, nismo teski, ali opet, islo se na more, vrucina, krivine, cesto odvrtanje punog gasa u preticanju.... sta znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj svog serivisera koje je ulje u pitanju, pa bas ako ti ustreba - a nece - mozes da kupis. Ionako ste oboje minijaturni, samo vam jos treba da vukljate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Troši ulje ako ga voziš preko 140, i ulje i gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno svima!!! Saznao sam koje je ulje pa cu da pazarim sutra jednu litru da se nadje iako necu ici preko 120-130, sem kad prestizem, ipak idu i drugi samnom koji nemaju toliki motor i vizir pa da nam putna brzina bude bog zna sta...ali ce gorivo sigurno da trosi, mada nekad mislim da on na otvorenom proizvodi gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...