Brrka 226 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Fali ti dole neka ralica. Jel imas nesto u planu ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da je napravim, tj. radim model na kompu trenutno, do proleca ce biti gotova, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3353 Napisano Januar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo tvoje slike i jedne kako bi to ja bez ulaganja.Satovi u smece i neki mali displejcic a maska skroz nazad, rep malo uvis da dio gdje ti sjedis skoro se i ne pomjera , auspuh takodje da prati to.. i ralica obavezno.Ovo je samo moja vizija nabrzaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A angel ili mozda cak devil eyes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan A angel ili mozda cak devil eyes? Jel ima ovo da se pazari negde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove sa prve slike 50e set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3353 Napisano Januar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bila ti je tema o ovome kako sam da ovo napravis.Koliko se sjecam bilo je i nekih videa i prilicno je prosto samo se baci na pretragu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozes da napravis. treba ti puna drzkica od venecijanera, diode, i puno zajebancije... a po danu se ni ne primete kad upalis. ja imam na bmwu ove sa slike prve, dobijes lepo i balaste, a unutra u njima je gas. kao neonka fazon. sijaju i po danu i uocljive su. jeste malo skuplje, al je lepse mnogo. a sto nisi ovaj deo u zuto. da dodje ova crna lajsna do izrazaja vise, da ima namrgodjen izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za info. @kvadman: Razmisljao sam da eventualno ubacim neke zute detalje na crnu povrsinu iznad fara da malo naglase te namrgodjene linije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 15, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUUUUUUU! BOLES'!!!!! ;D ;D ;D Svaka cast Nucleus-e! Pa, recimo da mi ne bi bilo uopste prijatno da te vidim u retrovizoru! ;D A te zute detalje sto zelis da ubacis, ja licno ne bih...ostavio bi je tako kakva je. A poziciono svetlo neka ti budu ti svetleci prstenovi, devil eyes...ijaooo! ;D ;D Odo da zavrsavam masku za mene! koju ces praviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A angel ili mozda cak devil eyes? Jel ima ovo da se pazari negde kod nas? Imam ja lika koji pravi ludacki, vide se i po danu odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim bas nesto ovaj tip motora,ali ovaj mi se bas svidja ovakakv kakav je sad. Svaka cast pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drago mi je da vam se svidja. Druga maska je upravo zavrsena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 15, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan U sivo-crna..taman boja za mene! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Necemo morati drugu ni da pravimo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Januar 15, 2010 Integrisan, 13068 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će taj rep na seckanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno mu stoji.... Kao i BRACO ja sam misljenja da satovi moraju da idu....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Januar 15, 2010 Integrisan, 13068 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I satovi i blatobran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto blatobran?! to je od gsxra. ti bobane bolje da si uzeo ovu masku pa nabacio sociva. izgledao bi ti sv mnogo mocnije. a ona maska iz luisa deluje nekako isfurano previse, jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Januar 16, 2010 Integrisan, 13068 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan zasto blatobran?! to je od gsxra. ti bobane bolje da si uzeo ovu masku pa nabacio sociva. izgledao bi ti sv mnogo mocnije. a ona maska iz luisa deluje nekako isfurano previse, jeftino. Ne, ne. Mislio sam na onu skalameriju pozadi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 16, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto su zadnji blatobran, nosac akumulatora i gepek izliveni iz jednog dela, tako da kada bih ga skinuo morao bih da pravim pola motora ispocetka. Cini mi se da je rboban hteo da stavi podrep ali da je bas zbog toga i odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan zasto blatobran?! to je od gsxra. ti bobane bolje da si uzeo ovu masku pa nabacio sociva. izgledao bi ti sv mnogo mocnije. a ona maska iz luisa deluje nekako isfurano previse, jeftino. Maska je iz AUNERA. U pitanju je cista ekonomija!!!! Izracunao sam da mi je JEFTINIJE da kupim gotovu......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi te kostalo da si uzeo ovu i stavio neka dva fara. sociva ili bilo sta...? a koliko te je ona izasla. mislim da nije velika razlika. a ova je preterana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi te kostalo da si uzeo ovu i stavio neka dva fara. sociva ili bilo sta...? a koliko te je ona izasla. mislim da nije velika razlika. a ova je preterana. CYLOPE je 120e..... Sociva su oko 80e, maska 50, pa farbanje, pa nosaci....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan istina u pravu si... al sto se estetike tice. tu nema govora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...