CrniGromUe 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 2 postova Motocikl: Sprint MaxX 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan iz uzica sam,vozim sprint maxx 50ccm,motor je presao 13000 km,i poceo odjednom lose da vuce kad se zagreje,skidao sam deklo i kais je u redu(kao nov),treba da premerim kompresiju da vidim da li je karika problem,ako je neko imao slicno desavanje nek odgovori,nikako ne mogu da nadjem sta je u pitanju,inace u deklu je se culo kao trimer kad okrece strunu,zujalo...pozz svim bajkerima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan To je dobro ako je brzina samo, ja trenutno vozim isti skuter.. ja samo što popravim jedno drugo se pokvari i tako stalno, a dijelove mu nigdje ne mogu naći.. *ebem mu sve, nek' mi je kad sam k'o sivonja tražio njega.. i što je najgore, kod mene kada je počeo vući loše tad je i crk'o.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Pozz..... Jel si mu menjao kais? ako nisi odma zameni i nema sta da pogresis! tako je i na mom..... danas sam ja moj skuter upalio zamenio sam mu kais i vuce kao lud...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kais mu ne izgleda lose.. ali mi škripi kad uzbrdo idem nešto.. i ne mogu da skontam da li je to taj kais ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kais mu ne izgleda lose.. ali mi škripi kad uzbrdo idem nešto.. i ne mogu da skontam da li je to taj kais ili nesto drugo Nema sta drugo nego kais,posto se on rastegne kad se motor zagreje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan ništa onda moram probati, valjda paše od nekog drugog, pošto ja ovde nemam dijelova za njega "originalnih" .. Šta misliš da li paše od Keeway Matrix-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heartless 17 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kula Motocikl: Colibri T12/Sprint Phantom,Knight Adams 125,T 14 TLS,APN4,APN6 ECO,Automatic a3ms, Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti problem...remen promenio i nista...ali promenio PAKNE i lezaj zadnjeg tocka...kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti problem...remen promenio i nista...ali promenio PAKNE i lezaj zadnjeg tocka...kao nov Meni bih najbolje bilo da promijenim motor, hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heartless 17 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kula Motocikl: Colibri T12/Sprint Phantom,Knight Adams 125,T 14 TLS,APN4,APN6 ECO,Automatic a3ms, Prijavi odgovor kao problematičan nije to strasno nisu ti maxx losi modeli svi su sprint motori isti samo su im maske instrumeni itd razliciti...maxx se mom drugaru pokazao vrlo zahvalnim skuterom 12k km nista ulagao nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije, i nadam se da cu riješiti ovaj problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Septembar 7, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Naruci kais preko motobike imas tamo kosta oko 700 din...... A ako mislis da je lezaj pogni skuter na duple nogare pa ces cuti dali se cuju lezajevi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...