midzo 0 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Mihailo, iz Beograda, 27 godina. Ovo je prvi bajkerski forum koji posecujem i prvi forum uopste cija sam pravila procitao Vozio sam skutercice 50ice... onda sam pre ~mesec dana probao 250ccm i resio da polazem A. Trenutno sam motora bez. Dok stigne dozvola, ima vremena da nadjem nesto. Verovatno bih za ovu sezonu neki 125, +opremu, onda do sledece da ustekam jos love i da predjem na nesto jace. Sto se tice mehanike pojma nemam i na kolima samo sipam i vozim, ostalo drugi rade. Da ne duzim, dosta je za prvi post. Pohvale za forum i forumase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Исправно размишљаш у вези мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...