Marko011 2457 Napisano Jun 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gore pomunutu kacigu. Kupljena: sredinom 2011e (imam račun iz Guevare) Veličina: L Stanje: 4.5/5 (viziri bez ogrebotine, kaciga možda ima tri tačkice) Grafika: Specifikacije možete naći na sharp sajtu: http://sharp.direct....ratings/hjc-hq1 Video (nažalost našao sam samo na poljskom, gledajte tek od 1:10) Kaciga je sportska,......................ja prelazim na touring................i oglas važi dok se ne proda kaciga na koju sam bacio oko. Cena: 150 eur Na poklon dajem: - crni vizir - rezervni breath guard (mada originalni dobro služi od prvog dana) Kontakt preko PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 25, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 140 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazala u voznji, sto se buke tice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan mogu samo da uporedim sa kacigama koje sam nosio, agv k-3, m2r,..........i sada ova............nije toliko bučna koliko ove dve pomenute, ni približno............... po onome što sam čitao po forumima od drugih koji su upoređivali, pre kupovine HQ1, u rangu Shoei po buci................... nije toliko bučna, ali nije ekstremno tiha............zaključak za buku = dobar kompromis..................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 7, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 130 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 17, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 18, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ne razumem sto menjas kacigu kad prelazis na touring?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji ni priblizno ovako dobra kaciga u tom cenovnom rangu. Lagana, udobna i na oko prelepa. Ja sam je nosio pre neke 4 godine i posle nje nisam nasao tako dobru kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji ni priblizno ovako dobra kaciga u tom cenovnom rangu. Lagana, udobna i na oko prelepa. Ja sam je nosio pre neke 4 godine i posle nje nisam nasao tako dobru kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...