Jozza 365 Napisano April 13, 2019 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Njega sam trazio, imaju ceo auto asortiman iz modrice i dvotaktol njihov, ali mototaktol nisam nasao.Mogu ja da ti pošaljem 4L, kupio na Nestro pumpi u RSПослато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano April 13, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @JozzaBicemo u kontaktu, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 13, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Alekre je napisao: Posle dugo godina Silkolene uzeo sam SHELL. Ne zato što Silkolene ne valja već sam dugo sarađivao sa @đunta a poštujem saradnju i nikada nisam ni pogledao na drugom mestu ni drugi brend. Ovaj SHELL je njihova top ponuda videćemo kako će biti u praksi. Javni utisak,baš me zanima kako će se TDM ponašati...ja sam verovatno "miran" za ovu godinu što se tiče ulja,u TDM-u je Motul 7100 ali iskreno nisam baš zadovoljan radom menjača,čini mi se da se "čuje" malo više prilikom šaltanja...oko 2000 km prešao sa ovim uljem,ne znam koje je prošlo bilo u njemu i koliko je bilo istrošeno ali mi se čini da se manje čuo...doduše nisam mnogo ni kompetentan jer ne znam kako se TDM-u "čuje" menjač...inače potrošnje nema...ne žalim para jer mu je to osnovna hrana,a i naravno znam da je prošlo vreme da je najskuplje i najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 18, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da dostavi (kuririma, poštom, lično) Mototaktol za Jagodinu? Ovde samo imaju Motul, ko da su dil napravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan @ drtommy Koliko ti treba? Imam 4L Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 19, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se ne čuje menjač...k'o da ga nema,kad uspeš da ga izšaltaš po fabričkom uputstvu...nisu baš u "vinklu" ovi što ovo napisaše...haha... ...ili to može samo u Švici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 19, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da se ispravim: lako se izšalta al' ne mož' dide tormo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano April 23, 2019 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/sinteticka-ulja-35/moto-4hp-tech-10w50.html Mozda ovo bude sledece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano April 25, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao ovo, na preporuku drugara, doslo od preko, nije iz Komp-a... e sad, ne znam dal je polu ili ful sintetika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano April 25, 2019 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano April 26, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Polu. Moze objasnjenje, ako nije problem kolega, gde pise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan čim nepiše 100 % a ni ful onda nije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2385 Napisano April 26, 2019 Andragog, 4962 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima Bel Ray uje da se kupi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao ovo, na preporuku drugara, doslo od preko, nije iz Komp-a... e sad, ne znam dal je polu ili ful sintetika? Jel ti R1 troši ulje kad mu sipaš 15w50? Mislim da je fabrička preporuka 10w40Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano April 26, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Jozza je napisao: Jel ti R1 troši ulje kad mu sipaš 15w50? Mislim da je fabrička preporuka 10w40 Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Ne bi trebalo da trosi ali videcemo, nekako mi ipak bolje 15/50 zbog Beogradske guzve a i motor nije nov, ima kilometara na satu...Moje iskustvo sa ovim uljem je jako pozitivno, u svim Jamahama sam ga vozio(a bilo ih je vise komada) i sve su sa njim ili smanjile potrosnju ulja ili je ista potpuno nestala...Pogotovo na TunderAce-u...a i menjac je bio mnogo tisi i meksi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2385 Napisano Maj 1, 2019 Andragog, 4962 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 26.4.2019. at 16:06, srbac je napisao: Gde ima Bel Ray uje da se kupi ? Izgleda da ga nema u SRB Ima Silkolene u Markosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sjećam neko iz Bačke Palanke je prodavao ulja Bel Ray, gume Heidenau itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Maj 1, 2019 (promenjeno) Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan hmm. nesto sam zeznuo...pa dva posta Promenio Maj 1, 2019 član nik_sa015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 4/25/2019 at 7:48 PM, BokyBoy said: Ja sipao ovo, na preporuku drugara, doslo od preko, nije iz Komp-a... e sad, ne znam dal je polu ili ful sintetika? Šta fali ulju iz Komppa ? Ne brini nema falša... a ne znaju da ga prave... nego je iz Italije, direktno iz fabrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Guliver said: Ako se dobro sjećam neko iz Bačke Palanke je prodavao ulja Bel Ray, gume Heidenau itd. Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ga nema u SRB Ima Silkolene u Markosu Silkolene drži i Auto Mika u ZemunuПослато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano Maj 1, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, nik_sa015 je napisao: Šta fali ulju iz Komppa ? Ne brini nema falša... a ne znaju da ga prave... nego je iz Italije, direktno iz fabrike... A ti si njihov PR ili sta? Ko kaze da je lose, uzimam u Kompu godinama unazad ulje, kazem samo da sam ovaj put sticajem okolnosti dobio ulje od preko. Sledeci put cu definitivno da probam Silkolene, cuo sam samo reci hvale o njemu a nikako da se i sam uverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ti si njihov PR ili sta? Ko kaze da je lose, uzimam u Kompu godinama unazad ulje, kazem samo da sam ovaj put sticajem okolnosti dobio ulje od preko. Sledeci put cu definitivno da probam Silkolene, cuo sam samo reci hvale o njemu a nikako da se i sam uverim.Gde pise loše ???Post je upit zašto od preko na kulturan način.Uostalom nebitno... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kako imam motor uvek sipam Silkolene. Al otkad je Markos zatvorio radnju u Bg-u, ja se svaki put zlopatim da ga nadjem. Ni markos u Ns i auto mika nikad nemaju ono sto meni treba, pa sto puta moram da zovem, narucujem, cekam i gledam u pasulj da li ce biti ili nece. Muka mi je, preci cu na neko drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 1, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kvaliteta Silkolena, ako nije falsifikat ulje je vrhunsko. Moj diler Aprilije je skroz presao na silkolene i stavlja ga u RSV4, Tuona i ostale modele. Kaze da mu se najbolje pokazao i u motorima koje sprema za trke. A tek tu je bitno kakvo je ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...