Bigneda 32 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa AGIP tesko da ces naci kod nas a i ovi sto ga imaju prodaju ga kao da je zlato !!! ...tako da uvek prevagne ono oko finansija, ima drugih firmi tog kvaliteta a dosta jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa vidim to! znaci samo piaggio ga ima i nigde ga vise nema! sta bi se tu preporucili da ga zameni? I gde se moze naci ovde kod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...nije samo Piaggio, skoro svi italijanski skuteri i motori imaju preporuku za Agip kao glavno ulje, antifriz... kod mene je isto fabricka varijanta AGIP ali i ovlasceni distributeri za Apriliju nemaju ga u ponudi nego za redovan servis prodaju Fuchs ulja... ...isto tako Dukatisti kod nas imaju problema da nadju Shel ali zadovoljava recimo Motorex, uvek ima neko resenje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koje i koliko ulja sipati u Hondu VT 700 , 84-o god ?...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan U kawi sam koristio i Motul 300v i Ipone Katanu. Oba su se ok pokazala. Jedino sto mi je smetalo kod Ipona je kada sam ga ispustao to sto je bio dosta redji i bio je potpuno crne boje dok je Motul 300v i dalje imao zelenkastu boju. Oba ulja sam menjao na 1000km. E sad jbg ni sam ne znam sta da sipam sledeci put ali kontam da su oba ok. U Banditu(koji je tek presao 2000km) vozim Motul 5100 i menjac mi se dosta vise cuje nego kad je bilo ono fabricko ulje koje je bilo kad sam kupio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Za taj motul 5100 sam cuo (podvalcim cuo) da je redak jako i da ne valja! Ja sam na preporuku majstora uzeo scooter expert za 4t masine umesto 5100 i za sad je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan AGIP uvek, imate ga kod Davora na NBG. Mislim da je on i uvoznik. Cene su naravno jake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Koje i koliko ulja sipati u Hondu VT 700 , 84-o god ?...pozdrav API SG 10W-40 2,8 lit + 0,2 lit filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala m900 ..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10*40 ,1000din l ,castrol vise nikada uzas fals koliko hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje bas oko ove tematike.. u Piaggio beverly-ija ide fabrici AGIP. kao sti vidim niko ni ne spominje to ulje pa me zanima misljenje oko tog ulja/preporuke za ulje za Piaggio beverly. 'fala vi Koristi, koristi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan her CHARUGA , u sta ga sipas i gde si nasao (kupio)? btw, posto je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 1, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog da sipa ulje za auto u motor i kako mu se pokazalo ? Ja sam skoro sipao neko Inino ulje od 260 din/lit u XL600R jer je u motoru bilo ulje staro ko zna koliko, a zeleo sam da se vozim. Presao nekih 200 km, pa ga zamenio za Motul 5100. Za to vreme je motor savrseno normalno radio, lamela nije klizala itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog da sipa ulje za auto u motor i kako mu se pokazalo ? Ja sam skoro sipao neko Inino ulje od 260 din/lit u XL600R jer je u motoru bilo ulje staro ko zna koliko, a zeleo sam da se vozim. Presao nekih 200 km, pa ga zamenio za Motul 5100. Za to vreme je motor savrseno normalno radio, lamela nije klizala itd. Ja sam u suzukije sipovao iskljucivo ulja za automobile, kad sam uzo prvog suzukija zamenio sam ulje, sipao sam motul 10-40, platio 50 eura 4 litra i filter, tad sam kupio i nadalje sam stavljao samo za auta ( prodjes duplo jeftijije pri zameni), evo sad i u yamahi imam ulje za auto i nevidim nikakve razlike, kad sam uzeo yamahu bio je ipone u njoj sa ovim uljem od auta nista neradi losije, lamela ne slajfuje i netrosi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek koristim auto ulja mineralna i nemam nikakvih problema. Zadnje sam sipao TOTAL QUARTZ 20W50 i radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog da sipa ulje za auto u motor i kako mu se pokazalo ? Ja sam skoro sipao neko Inino ulje od 260 din/lit u XL600R jer je u motoru bilo ulje staro ko zna koliko, a zeleo sam da se vozim. Presao nekih 200 km, pa ga zamenio za Motul 5100. Za to vreme je motor savrseno normalno radio, lamela nije klizala itd. Ja sam u moj motor sipao neki Castrol za kola i menjač mi je jako lupao pre promeni brzina pa sam ga zamenio posle 50-ak km. sa Ipone 15-5 sve je posle bilo Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 1, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A koje sipas, mineralno, sinteticko ili polusinteticko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan A koje sipas, mineralno, sinteticko ili polusinteticko ? Ja trenutno imam u motoru neki elf 10-40 polusinteticko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao polusintetičko Ipone 15.5 Synthesis, 15W50. Pošto sam već prešao blizu 5000 km, moraću uskoro da ga menjam pa se dvoumim između Ipone Road twin ili Motul 5100, da probam kako radi Motul na TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan mineralno motul 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao polusintetičko Ipone 15.5 Synthesis, 15W50. Pošto sam već prešao blizu 5000 km, moraću uskoro da ga menjam pa se dvoumim između Ipone Road twin ili Motul 5100, da probam kako radi Motul na TA? Koje god da sipas neces pogresiti, sa oba radi kako treba. Samo nemoj i ti da sipas ulje za kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 1, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, probao ja ipone i motul na transalpu, motul mi je trosio, ipon nije (polusinteticko) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brrko i Aco, hteo sam danas da pazarim Ipone u KDM-u ali ne rade, svi su u magacinu, pa ću sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan her CHARUGA , u sta ga sipas i gde si nasao (kupio)? btw, posto je? U 636.....dobijam ga po narudzbi....izadje 10-tak eura litar..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...