Andrej_Hotstepper 8970 Napisano Utorak u 17:12 Ne silazi, 3651 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: @ekozelj @đunta Ajde ajde ..ubedili ste me... Javi kako ti se dojmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Utorak u 17:22 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Javi kako ti se dojmi. pa jos mi nije vreme , imam jos oko 3000 km , nego ja uvek jedan unapred spreman imam... ali da , javicu def... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16288 Napisano Utorak u 17:30 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smeta ti BMW na ambalaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15723 Napisano Sreda u 14:28 (promenjeno) Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan danas pa sam se malo provozao do Pančeva, kupio kod Moto Bobana ulje za sledeću zamenu i filter vazduha. Sa ovim uljem u agregatu sam prešao tek oko 2 500 km ali volim ranije da obezbedim šta mi treba za servis. Nekako sam najzadovoljniji sa Silkolene Pro 4 XP u gradaciji 10w 50. Promenio Sreda u 18:44 član bajker71 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3198 Napisano Četvrtak u 17:20 Ne silazi, 5270 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ауууууу од кад нисам био на форум, шта би са Мотул/ Ипон рехладом? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1051 Napisano Četvrtak u 17:43 Zainteresovan, 444 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Krokodilo said: Ауууууу од кад нисам био на форум, шта би са Мотул/ Ипон рехладом? Sent from my iPhone using Tapatalk Progledali ljudi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...