Motorcyclist 22125 Napisano Januar 16 Integrisan, 6962 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace pozadi na ovom Totalu sto sam kupio stoji logo CF MOTO i pise ovo ulje preporucuje CF MOTO Eto za vozace CF MOTA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 292 Napisano Januar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi,srećni praznici! Da se pohvalim,obradova me žena za Božić sa Piaggio Beverly 250ie,kaže da se ne mučim sa veliki motor kad me isprati na pijac,u mesaru,nabavku... Koje ulje preporučujete za ovaj skuter sa 42000km na satu i koji bi interval zamene bio najoptimalniji obzirom da je mala količina ulja-1,2 litra? U Hondi koristim Silkolene pro4 10w40,negde sam pročitao da je i Eneos max performanse 10w40 odlično ulje. Preporuke? Promenio Januar 16 član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 313 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i silkolene za skutere, u ovlascenom mi sipali u nov skuter, provereno ne treba menjati...Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12359 Napisano Januar 17 Ne silazi, 2913 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly bi trebao 5w40 ulje da koristi.Trebalo bi da je utisnuto kod cepa za ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 457 Napisano Januar 17 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Elmiloradsilkolene za skuter,provereno ne menjati.ja bih menjao na 3000km I cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12359 Napisano Januar 18 Ne silazi, 2913 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 472 Napisano Sreda u 09:49 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za potrošače Mannola 7812 iz N.S. i okoline, do sada ga nije bilo , pa se poručivalo iz Centra S . Ima ga od sada u prodavnici Biznis Auto. Živeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...