Okramovski 15 Napisano Februar 4 U prolazu, 79 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 2/2/2025 at 3:15 PM, Krokodilo said: Нема лошег уља - АКО ЈЕ ОРИГИНАЛ. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Kako znati da li je original? Ovo moje je iz Luisa, valjda svabe ne prodaju fals Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Februar 5 Ne silazi, 5006 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako znati da li je original? Ovo moje je iz Luisa, valjda svabe ne prodaju falsШто би Џура из Топ листа надреалиста реко: протријеш уље меџу дланове, ако на једном длану остане боја, а на другом уље, онда је фалшSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano Februar 5 Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Okramovski said: Kako znati da li je original? Ovo moje je iz Luisa, valjda svabe ne prodaju fals ...inače švabe poznate po tome da oni nikad ne bi varali.... ... A VW gleda u daljinu... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Februar 5 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Trepće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 15 Napisano Februar 6 U prolazu, 79 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2025 at 10:25 AM, Andrej_Hotstepper said: ...inače švabe poznate po tome da oni nikad ne bi varali.... ... A VW gleda u daljinu... Auto i pas mora biti iz Njemacku a ulje moze i iz Azije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano Februar 6 Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Okramovski said: Auto i pas mora biti iz Njemacku. Ni lud.. 2 auta i 2 motora.. Samo zemlja Izlazećeg Sunca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Februar 6 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To se kaze :Snajka moze i sa sela,auto samo iz nemacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 195 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan I motor i auto-HONDA. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano Februar 7 Integrisan, 5391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, cezarpa said: To se kaze :Snajka moze i sa sela,auto samo iz nemacku. I to polovni sa magicnih 200.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 113 Napisano juče u 11:33 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 600, '96.Prethodni vlasnik mi je rekao da je koristio motul 5100 i da ne trosi ni gram.E sad- dajte preporuke ako ima nesto sigurnije, bolje- vidim da se spominje silkolene kao dobro ulje, koju tacno oznaku uzeti? Ili neko drugo? Sta da kupim?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 342 Napisano juče u 11:37 Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mannol 10w40 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 113 Napisano juče u 12:22 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je dosta jeftino, 2350 din 5l, dok je motul 6500 4l.Uzimao sam njihov sprej za lanac, za ciscenje i podmazivanje, sasvim korektno. Da li jos neko ima iskustva sa manolom?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 12:51 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki otpad kod Kaluđerice gde skupljaju prolupale motore koji su koristili Mannol. Šalju ih na ispitavanja. Izgleda da je bio veći udeo zejtina od propisanog. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 113 Napisano juče u 12:59 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, sta je tvoja preporuka, koja marka i oznaka tacno za zzr?Cena nije bitna, samo da je dobro. Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 13:53 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj sokole i ja sam običan korisnik i vozač motocikla kao i svi ostali. Nisam tehnolog, inženjer a ni trkač. Baš je dosta pisano u ovoj temi o ulju, čak i više nego što treba. Ja lično koristim Silkolene više od deceniju i to jeste vrhunsko ulje ali nije nužno. U auto sam neko vreme sipao i FAM. Niti ga je auto trošio, niti je radio grublje niti bilo šta. Uzmi ono što ti je cenovno prihvatljivo. Ako ćeš Mannol, odeš na njihov sajt, izabereš svoj motor, oni ti daju preporuku i to je to. Isto važi i za ostale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano juče u 14:42 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadnja 4 sipanja u dva različita motora trošim Mannol i nemam zamerki a džabe je. Dosta ljudi ovde ga koristi i ne, nuje nikome ništa prolupalo. Pre toga sipao Silkolene isto bez zamerki.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 113 Napisano juče u 15:15 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Uzeo bih silkolene 10 40, delmax mi je blizu, samo ne znam koje je najbolje za njega, posto je mator motor.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 15:31 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Comp4 i ne beri brige. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8560 Napisano juče u 16:10 (promenjeno) Ne silazi, 2202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja podlegao pritisku....i uzeo Silkolen....će vidimo.Mada mi ovo u agregatu trenutno prošlo 400km,al se ja družim sa nekima,pa ga i ja menjam na malu kilometražu...a izašlo me 5000 din,sa filterom. Promenio juče u 16:10 član Žaksi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6363 Napisano juče u 16:57 (promenjeno) Drug član, 1415 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, plumber.ns said: Mannol 10w40 . Jel ovo ulje zelenkaste boje? Promenio juče u 17:31 član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano juče u 18:11 (promenjeno) Integrisan, 5391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slave74 said: Jel ovo ulje zelenkaste boje? Treba da je crvene boje. Bar je moje crveno. I moje je 7812, kupio sam u centru S. Malo je i deklaracija drugacija. Mozda su ga samo drugacije obojili. Sledece cu uzeti njihovo 10-50w, mozda vec na leto Promenio juče u 18:22 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 18:22 Ne silazi, 5006 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ulje zelenkaste boje? Није било у боји до скоро. Што не знaчи да нема новитета, требало би бити наглашено у тексту: colored ....Сада видео етикету боље, било је црвено, колега је у праву. Мени мирис много више значи од боје. Баш их затворених очију препознајем, по мирису.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 18:53 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta boja je samo kozmetika. Nebitno. Nekad davno je bila prepiska za drugačiju boju Silkolena. Valjda PRO4 nije bilo crveno. Kontaktiran je Silkolen, tražili su broj šarše i na osnovu toga dali odgovor da su omašili boju i da je ona čisto kozmetičke namene i da ne utiče na ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6363 Napisano pre 23 sati Drug član, 1415 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Treba da je crvene boje. Bar je moje crveno. I moje je 7812, kupio sam u centru S. Malo je i deklaracija drugacija. Mozda su ga samo drugacije obojili. Sledece cu uzeti njihovo 10-50w, mozda vec na leto I ovo je kupljeno u leto lani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6363 Napisano pre 23 sati Drug član, 1415 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...