Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc

Recommended Posts

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Mackica

Imam problema sa skuterom.Pre neko vece sam se vracao od drugara i vozio sam motor pun gas,sve bilo u redu.Sledeci dan sam vozio po nekom losem putu brzo udario na par rupa bas dobro i smanjio mi se tada ler ali kada dam ga on ga vrati na normalno.Sinoc sam se vozio i motor mi gubi snagu na punom gasu,ili npr kada idem 40 on trokira kao da gubi varnicu i smanjuje brzinu{gledajuci na skalu}.Kada dam pun gas nekad napuni maksimum a nekad ne moze ni da pridje.Na malim brzinama povuce lepo,ali nekako kada sa 40-50 dam gas on povuce ali kao da zalece,i kada pustim gas malo kao da mu pomognem odjednom ubrza,npr ispada kad mu dam gas gusim ga cim pustim od predahne.Kada pustim gas puca iz auspuha.Vozim skuter 4t 125 kubika.Od rada na njemu menjao sam rolnice,pola grama teze nego original.Da li znate sta moze da bude ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bodi biber, 729 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996

Pogledaj da se nije svecica odsrafila.Takodje proveri sa li je filter za vazduh na svom mestu tj da se i on nije odsrafio.

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987

Karbovi na tim manjim skuterima su jako osetljivi na promenu temperature. Ili sačekaj hladnije vreme i opet će ti raditi sve ok, ili moraš prepodesiti smešu preko pilot dizne.

Puno njih se žalilo ovih dana na isto. Vazduh je toliko topao i redak ovih dana da smeša postane jača, i benzin jedva da može da se sagoreva.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja