onyxia 137 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, veceras oko 20:30 mi je ispala jakna sa motora, na putu od makisa ka omv pumpi. Ovo je potez ocajnika, cisto za slucaj da neko od bajkera nije naisao, posto ih je bilo danas poprilicno, manje -vise jakna, nego mi je sva dokumentacija bila u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jun 18, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan E maler Nadam se da ce se neko javiti,jer je zaista cimanje da se opet sve to izvadi.Kako ti je ispala ,a da nisi osetio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ma degen, vezao mrezom za kofer, posto sam imao suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 19, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodji jos jednom turu lagano,mozda bleji negde kod neke bankine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan .....Bolje bi ti bilo da se raspitaš kod lokalnih skupljača sekundarnih sirovina, oni tu ordiniraju, ponudi im nagradu i da ih malo provozaš, odvedeš na pljeskaviuc, malo ih "častiš".....Skoro pa da mogu ruku da dam da imaju neku info vezanu za tvoju jaknu. Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Jupiii, nadjena jakna, deo dokumenata vracen, ostatak u jakni. Hvala kolegi koji je pronasao i pokupio, doduse ne znam da li je na forumu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Extra, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si rekao jakna manje - vise, sva sreca pa si vratio dokumenta, ko zna koliko vremena i zivaca bi ti trebalo da izvadis sve opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8367 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Možda još ima nade za nas, svaka čast poštenom nalazaču. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma degen, vezao mrezom za kofer, posto sam imao suvozaca. Mreza je zajebana stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nikad nisam imao poverenja u nju, prvo dobro kanapima zategnem, pa mreza cisto onako kao dodatna mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno bese slicna tema pre neki dan kad je kolegi otpao kofer isto se nasao posteni nalazac koji je pokupio i sacuvao kofer izgleda da ima nade za nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 20, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jupiii, nadjena jakna, deo dokumenata vracen, ostatak u jakni. Hvala kolegi koji je pronasao i pokupio, doduse ne znam da li je na forumu. Znam taj osecaj, pre mesec dana sva dokumenta mi ostanu kod drugara u kesi, zaboravili i on i ja na njih i ja se istripovao da sam ih zaboravio na klupi u parku. Posle 4-5 dana ih on nadje, dugo nisam osetio takvu radost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok. Ja sam se jednom iskljucio iz saobracaja jer nisam mogao da napipam kljuceve od motora po dzepovima. Pet minuta sam stajao i razmisljao gde sam ih zaboravio dok se nisam zapitao kako sam upste stigao dovde motorom bez kljuceva. A oni u bravici 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Mislis kad trazis naocar pola sata, a one ti na ocima , hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...