m.mitar 175 Napisano Jun 13, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ta folija da se kupi,stavio bih na moju kacigu!Pusti bre ove neznalice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanr 7 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 600SA Prijavi odgovor kao problematičan reci mi da nemas vise od 12 godina i razumecu sve Imam 36 godina i vrlo sam ponosan na ono sto radim! a mozes li mi reci na sta si konkretno ponosan? Na to sto si zalepio dve nalepnice za kacigu i to zoves modifikacijom ili na to sto ni ovu foliju za izloge nisi uspeo lepo da iseces po ivicama vizira? U pravu si. I'm out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 14, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo smeta velicina slika koje si postavio... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 14, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti nama ziv i zdrav..Bitno da je tebi lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje one way vision folija ? NE TREBA MI ZA KACIGU da ne pomisle ljudi svasta Salim se.... treba mi za neki izlog pa me interesuje gde moze da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...