Jump to content

Moto Zajednica

Novi motor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Pu pu daleko bilo da moras opet kombijem da ga vozis, izbaksuzira mi "nov" motor.  ;D ;D Sto se gabarita tice ne brinii, sad mozes kuku da zakacis za crash bar, pa teraj.  ;D Za retrovizore sam nasao šemu, pa ne moras da brines.  ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

Farbam bandita u metro boje kad mi firma kupi novog monstera:)

Skromno!  zasluzio sam ja to

Najzli je vec jahao firmine boje, ja takodje, tako da ocekujemo farbanje malog Bandita u purple-pink kombinaciju :)

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Xaxaxaxaxa, da, bio sam na saginom sajtu bas juce... Pomoci cu vam oko odabira nijanse, imam istancan ukus. ;D

Inace, gume na vilama su od danas crne.. A imam i nove lezajeve tocka i volana....  ;D

@Duh --> crash barovi su stvarno ispali malo baz veze, sredi to. koliko su te inace izasli. Ja trazim nekoga ko bi mi uradio za neku normalnu cenu posto sam gledao u Louisu i ne daje mi se 120E

Pazi,ako imas uzorak (a imas Josephov), nemas problema. Ja nisam imao, i tu je bio problem, jer je sve pravljeno napamet, na 3 razlicita mesta (jedan savija, drugi vari, treci plastificira). ::) A pored svega imas i garazu, a ja nemam. Savijanje cevi kosta 1e po krivini. Uzmes uzorak, das meni, ja odnesem kod majstora, on to isavija (za bukvalno pola sata), izvaris i gotovo. A kod mene je sve bilo mnoooogo komplikovano...Da sam bio prisutan u proizvodnom procesu, ne bi bilo tako, al jbg, sad cu da ispravljam... A mozda napravim drugi rol bar, a ovaj ostavim za neku drugu priliku, ako kupim kamion da stavim na njega.  ;D Ili cu jednostavno da susim ves na tome.  ;D ;D

P.S.Mozda dodjem u nedelju do NS, ako ti to nesto znaci.

Ajde, ako smes .  ;D ;D ;D

Bez zezanja, hocu ja i uzivo da vidim to cudo od motora  ;D

Hoces staviti i nalapnice ili ostaje ova agresivno crna varijanta? Da i dalje plasis dede i babe u ulici...

Xexexe, pa nedelja je vec prosla :P  ;D A ja nisam bio.  :D Ispalili me svi zivi, kakvi ste vi Vojvidjani ljudi, ccc...  :P ;D  Ali sam planirao sutra popodne da navratim... Ajd cucemo se pa cemo se dogovoriti... Inace, ulaznice za gledanje Transalpa se naplacuju, ni kod babe nema dzabe, moram da vratim ulozeno. ;D

Nalepnice, ko sto rekoh, placa firma (ili sam to samo pomislio a nisam rekao ???). Bice ispisano Honda napred, a na repu verovatno reklama firme (web sajt). Sve to takodje u narandzastoj boji... Tako da to od njih zavisi, meni se nesto ne zuri, imam i drugih stvari...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Bolje da su ti oni platili farbanje i crash barove a ti nalepnice al' dobro... Sve sto je dzabe i Bogu je drago. ;D

Platili su plastifikaciju felni i rol barova. A da su oni platili farbanje, i ti bi platio, lepo si rekao, sve sto je dzabe...  ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Bas tako. Ja danas dobio neki Panasonic fiksni telefon na nekoj nagradnoj igri u kojoj sam ucestvovao kad sam kupio fiskalnu kasu.

Nije nesto ali kad dobijes dzabe vise je nego odlican. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja