Nikola535 133 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bila policija i hitna pomoc,kazu da je bez vecih povreda. Samo to znam. Jel se zna nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce ga znati, zivim tu i ulica je gde se gari zestoko, pogotovo uvece, a isto tako se pretice i obilaze kola koja idu direktno na vas. Imao sam vise takvih situacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 11, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu ali ništa nisam čuo da se desilo. Koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ni to ne znam tacno, devojka cula sta se desilo pa izasla da pita jel sve u redu, ne razume se u motore bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...