vladacbrpc25 162 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan prodao bih svoju jaknu u pitanju je skroz letnja jakna suplja sa protektorima,na jakni se vide tragovi koriscenja ali je u sasvim ocuvanom i lepom izdanju,nigde nije pocepana ili tako nesto,velicina je 3 xl ma da je to realna 2 xl ja bih rekao,nosio sam je i nosim je i dalje ali je malo okracala ali to je ipak problem u mojoj kilazi pa je zato i prodajem slike malo kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu jaknu već 4 godine i mogu reći da je odlična za leto i vrućine. Mislim da je i moja 3XL ili 2XL, a ja nosim XL i taman mi je, tako da je treba probati (nešto se proizvođač zeznuo sa veličinama) Ko kupi neće zažaliti! Sve preporuke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 50 evrica jer jakna zaista vredi svaki evro,da nisam ojacao u kukovima nikada je ne bi prodavao,ali ovako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 579 Napisano Jun 9, 2013 XXX, 481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu jaknu već 4 godine i mogu reći da je odlična za leto i vrućine. Mislim da je i moja 3XL ili 2XL, a ja nosim XL i taman mi je, tako da je treba probati (nešto se proizvođač zeznuo sa veličinama) Ko kupi neće zažaliti! Sve preporuke! Sve potvrdjujem - kod mene isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na preporukama kolege i ja je preporucujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A koliki si ti delija pa ti je omanjila (visina, tezina?)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 198 cm , 102 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ode do subote,dolazim da je vidim i ako bog da,pazarim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ode do subote,dolazim da je vidim i ako bog da,pazarim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 15, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otisla za HN,kolega u zdravlje da je nosis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 16, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otisla za HN,kolega u zdravlje da je nosis Hvala brate, i ti u zdravljuj i veselju novce da potrosis!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...