pedjafzr 44 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neki kros za sumu i grad,na nasim papirima, do nekih 600 e od 125 ccm 4t pa navise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare samo kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nisi u prawu,za te pare ima i ts 125,i dt 125,i moze da se nadje nesto...NEgo ako ima neko da zna nesto jeftino nek javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio lepog kmx u prvoj boji sa 19 000 predjenih za cirka 900e, dodao neki euriC i uzeo ovo,nadam se da ce lepo da me vozi,pa ako ima neko da mi kaze nesto o motoru puno bi mi znacilo...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Postavi koju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nisi u prawu,za te pare ima i ts 125,i dt 125,i moze da se nadje nesto...NEgo ako ima neko da zna nesto jeftino nek javi! U oglasu si naveo da kupujes 4T a oba navedena modela su 2T? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14565 Napisano Jun 7, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom mada da si odvadio jos koji euric mogao si da kupis pravi motor : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo ako ovaj ne zadovilji moje zahteve menjacemo i njega... Slicice ce biti posle wikenda posto sutra idem na neku malo kracu turu kroz sumicu pa kod druga u vikendicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...