Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 4, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi ponoviti i ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Чини ми се да је локација излета у суботу ујутру као и прошле године? Или грешим. da u subotu prepodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi ponoviti i ove godine... Neću biti ovde u to vreme......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Je`l dolazis mozda u Bratunac na Rajsku plazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 30-31 avgust TERMALNI BAZEN BECEJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sobe za izdavanje i na termalcu za 1000 din.. Gore u objektu iznad bazena.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan RED-RAD I PIVOO Polako se sprema kamp sve po planu! bio i kotlic a u kotlicu PAPCI! EKIPA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Majce pustene u prodaju,s, m, l, xl, xxl, xxxl cena 400 kinti saljemo i brzom postom po zelji (mali su kalupi pa narucite jedan broj veci nego sto nosite) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 20, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam razmisljao i napokon prihvatio da zbog promena planova (zivot nije fer itd itd) ipak necu moci da prisustvujem ovogodisnjem skupu u Beceju..radovao sam se, sada mi je krivo ali bice sigurno jos prilika! Svima koji idu zelim dobar provod i okacite puno fotki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan M.K BLACK DOG BECEJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
studiobaki 8 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pećinci Motocikl: Honda cbr600f Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se dolasku u subotu posle smene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banefz1 2 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne propustam,ime nemoj da izdas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 131 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put na ovoj lokaciji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan oo daaa, nas paparazo Cekamo vas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan sutra pocinje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan i u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Avgust 30, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan u koliko h planirate polazak na izlet..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Avgust 31, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan bio je u 11h pa stigoh i ja... :-))) inace i ostalo domacnski... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vi, "bajkeri" smatrate da je u redu da se na ulazu nudi rakija motorasima? Nije mi jasno zbog cega propagirate alkohol i motore. Ta dva ne idu zajedno. Nije mi jasno zasto je ljudima tesko da nose kacigu. Bas mi je to cudno. Aj, uzdravlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce , sa drugarima u Beceju .Dobro organizovan susret na kome se nije naplacivao ulaz. Odlicna svirka benda Elektricni Orgazam , zaista .Sve pohvale Giletu i ekipi iz Elektricnog Orgazma koji su napravili fenomenalnu atmosferu , na ovom odlicno organizovanom moto skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vi, "bajkeri" smatrate da je u redu da se na ulazu nudi rakija motorasima? Nije mi jasno zbog cega propagirate alkohol i motore. Ta dva ne idu zajedno. Nije mi jasno zasto je ljudima tesko da nose kacigu. Bas mi je to cudno. Aj, uzdravlje. Pa kad ulazis na moto skup, pretpostavlja se da kampujes i onda pijes i vise ni ne izlazis iz kampa dok se ne otreznis...a ako ces iste veceri kuci onda ne uzmes rakiju na ulazu...prosto zar ne...? A bez kacige to nikako... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, iz Beceja sam i mnogo njih je cirkulisalo po gradu za vikend, tako da prica o kampovanju ne pije vode. Mozda ti imas kacigu, imam je ja i njih nekoliko. Ostala vecina stalno vozi bez kacige. No, nebitno. Po meni, ogroman propust. Mogli su kafu da dele, proju, sok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...