draki 2536 Napisano Jun 3, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji, ovim putem želimo da Vas obavjestimo da će od 18. do 21. jula, u organizaciji BH Beer Fest i MK BIJELJINA, biti organizovana najveća BEER-BIKE žurka u regionu. Dakle, u sklopu Beer festa bice održan i naš moto susret. Sve detalje oko muzičkog programa i programa moto skupa bice objavljene u narednih nekoliko dana!!! Još jednom od 18. do 21. jula SVI U BIJELJINU!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan MK Civija dolazi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 4, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan MK Civija dolazi Upisano vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Jun 4, 2013 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi smradovi su podigli cenu zelenog kartona na 3000 din. > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 5, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi smradovi su podigli cenu zelenog kartona na 3000 din. > Ma ubaci od auta niko to ne gleda Ali jedna stvar mi nije jasna, zeleni karton kod nas kosta maksimalno 10KM (5 evra) a kod vas u Srbiji skoro 60KM to je ludost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja registrovao motor i uzeo zeleni karton po staroj ceni 31.05 Nego BEER fest haaa pa ne znam...mi bas i ne pijemo pivo hahahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 5, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja registrovao motor i uzeo zeleni karton po staroj ceni 31.05 Nego BEER fest haaa pa ne znam...mi bas i ne pijemo pivo hahahaha Ima vode za vas sto ne pijete 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 5, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj susret umesto susreta "dani grmljavine" ili ce i on biti odrzan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 5, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj susret umesto susreta "dani grmljavine" ili ce i on biti odrzan? Ovaj susret je u ogranizaciji MK BIJELJINA. A da li ce se odrzati "Dani grmljavine" to ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 5, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kako god... Valjalo bi posetiti oba susreta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 5, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan nazalost zeleni karto ce sve pokvariti, tako blizu a tako daleko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog visoke cene kartona, predlazem da za goste iz Srbije ulaz bude besplatan, ako se uopste i placa. Inace pozdravljam Drakija, ja cu svakako doci, pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 6, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog visoke cene kartona, predlazem da za goste iz Srbije ulaz bude besplatan, ako se uopste i placa. Inace pozdravljam Drakija, ja cu svakako doci, pozz. Nas cilj je da svi gosti koju budu dosli na nas prvi susret dodju i na naredne skupove koje cemo ako Bog da organizovati. Spremamo se da vas ugostimo sve kako treba i kako dolikuje pravim domacinima. Mi smo osnovani prosle godine i nas budzet je vrlo mali ( tj. i nemamo ga). Ne mozemo ni da bude ulaz besplatan a ni da bude skup pa smo se odlucili da ulaz kosta 5KM a za to svaki gost ce da dobije prigodan poklon i naravno sve sto ide uz skup ( pice, dorucak, rucak....) Nadam se da nas razumijete i da ova cijena ulaza ( ili kako ja volim da kazem pomoc klubu) nece odvratiti goste od nas. Svi ste dobro dosli a mi cemo se svim silama truditi da ostavimo veliki trag kod nasih gostiju i da ce druzenje trajati godinama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Jun 6, 2013 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno nij to puno ko naumi da dođe taj će i doći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog visoke cene kartona, predlazem da za goste iz Srbije ulaz bude besplatan, ako se uopste i placa. Inace pozdravljam Drakija, ja cu svakako doci, pozz. Nas cilj je da svi gosti koju budu dosli na nas prvi susret dodju i na naredne skupove koje cemo ako Bog da organizovati. Spremamo se da vas ugostimo sve kako treba i kako dolikuje pravim domacinima. Mi smo osnovani prosle godine i nas budzet je vrlo mali ( tj. i nemamo ga). Ne mozemo ni da bude ulaz besplatan a ni da bude skup pa smo se odlucili da ulaz kosta 5KM a za to svaki gost ce da dobije prigodan poklon i naravno sve sto ide uz skup ( pice, dorucak, rucak....) Nadam se da nas razumijete i da ova cijena ulaza ( ili kako ja volim da kazem pomoc klubu) nece odvratiti goste od nas. Svi ste dobro dosli a mi cemo se svim silama truditi da ostavimo veliki trag kod nasih gostiju i da ce druzenje trajati godinama. Cena ulaza je sasvim prihvatljiva, a posto je prvi skup i red je da se klub pomogne, pozdravljam komsije i zelim Vam puno skupova i godina trajanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaag 32 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: VFR RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Iako se podrazumjeva da dolazimo, ajde da se i ja upišem u tefter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan CRUISERSI STIZU IZ BEOGRADA JE...EEEEEEEE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 10, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli svi;-) U naredih nekoliko dana objavicemo spisak motela i hotela za one goste koji nece da se "pate" u satoru;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan naravno i Crna Reka dolazi ,pozzz za braću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Draki jel treba da se najavim!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 12, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Draki jel treba da se najavim!! Meni je svejdno ja znam da ces ti doci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve ispadne kako treba eto i nas iz MK FRUSKA GORA Irig! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 13, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od poznatijih muzickih imena na nasoj bini ( a u sklopu beer festa ima jos dvije ( glavna i DJ)) bice u petak BENDX, Vatrena Voda i jos nekoliko manjih demo bendova. U subotu pored demo bendova bice grupa 357 i Gnijev Andjela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetarS 9 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: YAMAHA Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od poznatijih muzickih imena na nasoj bini ( a u sklopu beer festa ima jos dvije ( glavna i DJ)) bice u petak BENDX, Vatrena Voda i jos nekoliko manjih demo bendova. U subotu pored demo bendova bice grupa 357 i Gnijev Andjela Dok ce u petak na MAIN STAGE biti: Zabranjeno Pušenje Inspektor Blaža i Kljunovi ,a na DJ STAGE: Fakir Speaker Humpin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 24, 2013 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM PRVOG MOTO SUSRETA MK “BIJELJINA“ Četvrtak -otvaranje kampa i doček gostiju -druženje uz „unplugged“ rok koncert Petak - doček gostiju - Večera za bajkere -Druženje uz rok koncete grupa: BANDX ( AC/DC TRIBUTE) (moto stage) VATRENA VODA (Šabac) (moto stage) INSPEKTOR BLAŽA I KLJUNOVI (main stage) ZABRANJENO PUŠENJE (main stage) Subota -doručak za bajkere -Izlet - Ručak za bajkere -Bajkerske igrice ( spora vožnja, obaranje ruku, navlačenje konopca i ispijanje piva) -Dodjela nagrada i zahvalnica učesnicima moto susreta -Druženje uz rok koncerte grupa: 357 ( Beograd) (moto stage) GNIJEV ANĐELA ( Bratunac) (moto stage) GALIJA (main stage) S.A.R.S. ( main stage) Nedelja -Doručak za bajkere -Izlet - Druženje uz rok koncerte grupa: HLADNO PIVO (main stage) OSMI DAN (main stage) Ponedeljak -ZATVARANJE KAMPA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...