sci 26 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nije to vazno, vazna je razlika izmedju nas i njih. Oni to rade zbog kampanje, a mi zbog dece, oni imaju pare, a mi skupili vise, oni imaju moc, a mi imamo dusu...treba biti covek, bez obzira kojim se poslom bavili, ima i medju njima ljudi, ima i medju nama neljudi, ali je bitno da je velika vecina ok i da taj pravac i tu politiku delovanja moramo nastaviti i ubuduce. Mi nikada ne smemo postati mas broj dva, mi moramo uvek biti prvi i pokazivati delima da smo najbolji. Papir ne znaci nista, dela znace sve, pred ljudima mozda ne, ali pred Bogom da. Hristos se rodi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ponosan sam sto sam BJB!!!! Svaka Chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 14, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan da li je iko odneo onoj jadnoj deci slike,posto vidim da je tema malo zamrla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Nije to vazno, vazna je razlika izmedju nas i njih. Oni to rade zbog kampanje, a mi zbog dece, oni imaju pare, a mi skupili vise, oni imaju moc, a mi imamo dusu...treba biti covek, bez obzira kojim se poslom bavili, ima i medju njima ljudi, ima i medju nama neljudi, ali je bitno da je velika vecina ok i da taj pravac i tu politiku delovanja moramo nastaviti i ubuduce. Mi nikada ne smemo postati mas broj dva, mi moramo uvek biti prvi i pokazivati delima da smo najbolji. Papir ne znaci nista, dela znace sve, pred ljudima mozda ne, ali pred Bogom da. Hristos se rodi! АМИН БРАТЕ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST!!!! Nego da obrazlozim zasto nisam ucestvovao u akciji(Da me ne bi prozivao Dexter )....Na moju VELIKU srecu(sa druge srtane zalost) rodjeni brat je verio devojku 29-og a ja sam za to zaznao dva dana pre toga.....Puna kuca 4 dana,pijancenje itd.....Jbg bio sam sprecen ali cu sledece godine sigurno ucestvovati.... Josa jednom svaka cast za organizaciju.... Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 15, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i u ovom slucaju cutanje znak odobravanja,neka se niko ne smatra "prozvanim",ali mislim da bi te slike njima mnogo vise znacile nego nama,meni su te slike drage i pokazuju jednu lepu uspomenu i jedan lep gest ali zamislite sta bi tek njima znacile "NEVEROVATNU PRICU I DOGADJAJ",npr. da se jedna fotografija svih deda mrazova uvelica za neki pano a ostale da budu u standardnom formatu, zato sam ja malo zapeo u vezi ovoga(jbg kada sam emotivac),kao sto smo se organizovali da odemo da delimo paketice,tako bi moglo i da se organizuje da par ljudi odnese slike toj deci. evo jos jednom ja se prijavljujem dobrovoljno mojim autom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Januar 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mogle bi sve fotke i filmici da se negde na sajtu napakuju na gomilu, bez ovih postova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 15, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 15, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i u ovom slucaju cutanje znak odobravanja,neka se niko ne smatra "prozvanim",ali mislim da bi te slike njima mnogo vise znacile nego nama,meni su te slike drage i pokazuju jednu lepu uspomenu i jedan lep gest ali zamislite sta bi tek njima znacile "NEVEROVATNU PRICU I DOGADJAJ",npr. da se jedna fotografija svih deda mrazova uvelica za neki pano a ostale da budu u standardnom formatu, zato sam ja malo zapeo u vezi ovoga(jbg kada sam emotivac),kao sto smo se organizovali da odemo da delimo paketice,tako bi moglo i da se organizuje da par ljudi odnese slike toj deci. evo jos jednom ja se prijavljujem dobrovoljno mojim autom..... Apsolutno cemo to uraditi. Kod Crnog Mrlje je CD sa puno slika, pa cemo od tih slika recimo napraviti fotografije bas. A planiramo vec prolecni odlazak tamo, u Aprilu recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i u ovom slucaju cutanje znak odobravanja,neka se niko ne smatra "prozvanim",ali mislim da bi te slike njima mnogo vise znacile nego nama,meni su te slike drage i pokazuju jednu lepu uspomenu i jedan lep gest ali zamislite sta bi tek njima znacile "NEVEROVATNU PRICU I DOGADJAJ",npr. da se jedna fotografija svih deda mrazova uvelica za neki pano a ostale da budu u standardnom formatu, zato sam ja malo zapeo u vezi ovoga(jbg kada sam emotivac),kao sto smo se organizovali da odemo da delimo paketice,tako bi moglo i da se organizuje da par ljudi odnese slike toj deci. evo jos jednom ja se prijavljujem dobrovoljno mojim autom..... Apsolutno cemo to uraditi. Kod Crnog Mrlje je CD sa puno slika, pa cemo od tih slika recimo napraviti fotografije bas. A planiramo vec prolecni odlazak tamo, u Aprilu recimo. MK " К Н Е З" je već ugovorio akciju za ВАСКРС . Spremićemo par hiljada šarenih jaja a, nakon odlaska na dječije odjeljenje gradske bolnice,priključićemo se "tucijadi" na gradskom trgu i provozati radoznale mališane :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 15, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Zare! Slicnu akciju i mi planiramo i dogovorena je vec, samo nismo jos najavljivali nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo prilike da sinhronizujemo akciju u cijelom regionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 15, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo prilike da sinhronizujemo akciju u cijelom regionu Apsolutno Izbacicemo kalendar BJB aktivnosti i akcija za mesec dana, pa ce biti jasno sta je sve isplanirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 16, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li tada nositi kostime uskrsnjih zeka u roze kostimu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li tada nositi kostime uskrsnjih zeka u roze kostimu ;D ;D ;D ;D E ovo bi super išlo uz Duhove gay barove... ;D. Taman da se iskupi što nije išao sa nama za Novu Godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 16, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ili samo duh da ih nosi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vickasti na moj racun, bar me obavestite da mogu da kazem koju... ;D Nema sta da se iskupljam, motor bio rasturen, nista nije bilo do mene. I gde su one slike sa pravljenja paketica? Pa ja sam sve masne vezao (kasnije je Skaki pripomogao)... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 19, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko si pojeo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bolje razmislim, bolje da ne postavljate slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan neko je pricao o hiljadama slika na DVD-u. kako da dodjem do toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...