savke 643 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne u potrazi za gumicama (teflonima) ventila?Radi se o Suzukiju XF 650 freewind 1997 godiste.Mera teflona je 5,5 x 9.Guglao sam po netu i ne mogu da pronadjem to sto meni treba,tako da svaka vasa pomoc bi mi dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mozda? Edit: Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba,samo sada se trudim da nadjem negde kod nas..pokusavam da osbosobim motor do vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Motodelovi, tako se zove sajt, mislim da su oko 2 e, po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Maj 29, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da su 2e po komadu. Gumice za vazdusno hladjene motore su 10e komad, nemoj da se zeznes da uzmes neke za auto iste dimenzije, nece dugo da ti potraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info,sutra ih zovem da vidim da li imaju za moj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cmsnl.com/suzuki-xf650-1997-uv_model14293/sealvalve-stem-oil_0928905015/ Na sajtu motodelovi, to su gumice pod oznakom VSS-305, kao sto vidis odgovaraju ujedno i za VX800, GN 250 i ko zna za sta jos sve. Vrloje verovatno da ih trenutno nema na stanju, tako da ako ti se zuri,hm... Javi nam u svakom slucaju sta si uradio, srecan rad i uspeh u radu zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas zadovoljan saradnjim sa njima. A i nisam jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Mozda malo manje azurni nego sto bi valjalo, ali sam na kraju uvek dobio sto sam narucio, a i obecali su skoro neke organizacione promene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Maj 30, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas zadovoljan saradnjim sa njima. A i nisam jedini Ako mislis na Motodelovi, pre neki dan narucio od njih lancanik za motor, poslali mi pogresan. Cuo se sa njima telefonom, i covek mi zamenio lancanik bez problema i platio postarinu u oba pravca, sto se mene tice nisam imao problema, a cena delova je uglavnom jeftinija od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Tefloni kupljeni,problem resen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Tooo, a sad gasss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...